Beoordeel zelf de vele voordelen van bedrijfssoftware

Hieronder een overzicht van de activiteiten van Astena. Doorheen het jaar worden live demo's gepland bij klanten, in de kantoren van Astena te Gentbrugge en Herentals, of te Kontich bij Cronos. Of, nodigen we u uit om één van de online webinars te volgen en dat vanuit uw eigen kantoorstoel. Is er niet dadelijk een event beschikbaar, vraag even naar onze eventplanning op langere termijn of een individuele kennismaking met onze oplossingen via de contactpagina

 

Evenement
Gratis webinar: Maak komaf met strakke marges in de bouw
19 Sep om 12:00

De marges in de bouwsector staan al geruime tijd onder druk. Het is belangrijk om de juiste hoeveelheden materiaal te bestellen bij uw leveranciers en om uw bestellingen goed op te volgen zodat ze tijdig geleverd worden. Zo houdt u uw marges onder controle. Gebruiksvriendelijke software helpt u hierbij!

Gratis webinar: Uw facturatie sneller en efficiënter? Het kan!
03 Oct om 12:00

Een accuraat facturatieproces zorgt ervoor dat uw klanten correct betalen en geen facturen protesteren of laten aanslepen. 

Brussels Digital Construction Days op 11 en 12 oktober
11 Oct om 10:00

Bouwbedrijven zijn overtuigd van het belang van digitale ontwikkelingen. Maar voor een overwogen keuze en een geslaagde transitie naar moderne ERP is samenwerking met een gespecialiseerde partner cruciaal. Astena geeft advies en demo's.