Zorg dat uw bouwbedrijf de digitale trein niet mist

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info

De bouwsector digitaliseert razendsnel. Uit cijfers van de Vlaamse Confederatie Bouw blijkt dat de ERP-penetratie in België 35,4% bedroeg halfweg 2019. Een positieve evolutie maar er is nog veel werk aan de winkel. Digital Construction Brussels was eind oktober dan ook hét adres voor bouwprofessionals om alles te weten te komen over digitale technologieën in de bouw.

Betere samenwerking, meer controle

Ook Astena was aanwezig op deze beurs. Op onze gloednieuwe beursstand (zie foto) ontdekten de bezoekers welke IT-tools hun bedrijfsprocessen optimaliseren. Onze oplossingen creëren een connectie tussen de verschillende teams, zowel de mensen op kantoor als op de werf. Dit leidt tot meer samenwerking, tijdswinst, inzichten en controle – allemaal zaken waar moderne bouwbedrijven nood aan hebben.

Wij maken hier wel een kritische kanttekening bij. Terwijl er vroeger in veel bedrijven een wildgroei was van Excel-documenten, zien we nu eilanden van apps ontstaan. Bedrijven zoeken naar snelle oplossingen maar dat leidt niet steeds tot de beste resultaten. Astena pleit voor een doordachte aanpak. Wij verkennen en analyseren de markt om bedrijven op die manier een kant-en-klare ERP-oplossing aan te bieden die voldoet aan hun noden. 

Kennismaken met ERP die afgestemd is op de bouwsector? Bekijk de video over 'Integratie van uw bedrijfsprocessen in de bouw'

Ontdek de voordelen van digitaal werken in de bouw

Bij Groep Vorsselmans in Loenhout vormt ERP al een tijdje de rode draad op vlak van digitaal werken. Op donderdag 21 november organiseert Astena een Visit & Learn in dit innovatieve bouwbedrijf. CEO Mark Vorsselmans vertelt hoe zijn team alles onder controle heeft dankzij ERP en hoe zijn bedrijf klaar is voor de digitale uitdagingen van morgen.

Kom langs en bereid uw bedrijf voor op de digitale uitdagingen van de toekomst!

 

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info