Triginta verhoogt controle op projectbudgetten

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info

Project Mechelen - TrigintaVastgoedportefeuille in volle groei

Vastgoedbedrijf Triginta gaat in de loop van het jaar van boekhoudsoftware veranderen en een ERP-pakket implementeren. Triginta heeft gekozen voor Astena dat bij hen Microsoft Dynamics 365 Business Central zal installeren.

Zoals vele relatief jonge bedrijven waren ze aan de slag gegaan met een basis-boekhoudpakket en werden cijfers beheerd in gedecentraliseerde Excel-bestanden. De portefeuille van Triginta is in volle groei qua aantal, schaal en diversiteit van de projecten en investeringen, waarbij het behouden van het overzicht op de ins en outs van het financiële departement essentieel is. Om de rendabiliteit en budget van elk afzonderlijk project beter te kunnen monitoren en de rapportering naar de investeerders te verbeteren, gingen ze op zoek naar een oplossing.

Boekhouding en budgetopvolging

Al van bij de eerste demo door Astena zat het goed en was het ook meteen duidelijk dat het een stap in de goede richting zou zijn. Het team kreeg een oplossing te zien voor de vragen die gesteld werden. De boekhoud- en budgetopvolgingsoftware ziet er ook goed uit, ze is behapbaar voor iedereen. Het hoefde voor ons niet per se software van Microsoft te zijn, maar de herkenbaarheid van de schermen heeft zeker meegespeeld in de beslissing. De IT-afdeling is net naar Microsoft SharePoint overgeschakeld, dus die integratie is alvast meegenomen.

Triginta wil de komende jaren verder groeien en professionaliseren. De nieuwe software zal mee moeten zorgen voor een vlotter schakelen naar die hogere versnelling.
Meer over Business Central for Real Estate

Triginta - Real people. Real knowledge. Real estate

 

 

 

 

 

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info