Top 3 meest bekeken webinars 2018

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info

Geen grote verassingen in de keuze van de TOP 3

In deze ‘lijstjes-periode-van-het-jaar’ herkennen we de prioriteiten van het bouw- en installatiebedrijf maar al te goed: controle over de projecten, een boekhouding die naadloos aansluit op de ERP en een flexibele, grafische all-in-one planningstool. Deze webinars werden het meest gesmaakt in 2018.

Zoals elk jaar brengen we u de TOP 3 van de meest bekeken webinars. Maak uw keuze(s) onderin, en bekijk op het voor u best passende moment een opgenomen sessie.
 

Nummer 1  -  Klaar voor meer controle?

De controle behouden in uw bedrijf en over de projecten: u weet als geen ander hoe belangrijk dat is! Helaas verloopt dit in veel bedrijven niet van een leien dakje omdat er verschillende softwareprogramma’s in gebruik zijn. Vaak zijn deze niet gebruiksvriendelijk zodat de mensen er niet graag mee werken…

Is dit herkenbaar voor u? Astena toont tijdens deze opname hoe u meer controle krijgt, en ...

 • Een nauwkeurige projectopvolging.
 • Een gedetailleerd zicht op alle kosten en opbrengsten.
 • Een vlotte en correcte facturatie.

"Dit webinar wens ik te bekijken !!"


Nummer 2  -  Sneller en accurater een real time boekhoudkundig beeld van uw bouwbedrijf

Met de kracht van ERP en boekhouding in één systeem. Vandaag werkt u met een losstaand boekhoudpakket of hebt u reeds de stap gezet naar een geïntegreerd boekhoudsysteem binnen Microsoft Dynamics NAV. Maar ongetwijfeld zijn er nog verschillende punten die kunnen verbeteren waardoor u nog sneller en accurater een real-time beeld krijgt van uw huidige bedrijfssituatie. Zo kan u ook dubbel werken vermijden en kostenefficiënter gaan werken.
 
Herkent u deze uitdagingen? Astena heeft de oplossing! Dit zijn alvast een aantal topics:

 • Digitale facturatie
 • Afsluiten boekjaar
 • Btw-eenheid
 • Vaste activa

"Dit webinar wens ik te bekijken !!"


Nummer 3  -  Visual Planning een grafische all-in-one planningstool

Er bestaan zo veel planningsvragen, -varianten. We beantwoorden deze meestal door gebruik te maken van Excel, met alle gevolgen van dien. Astena heeft over de voorbije jaren heel wat planningsvragen voorgeschoteld gekregen en we hebben opgemerkt dat dezelfde problemen vaak terugkomen. Stof genoeg voor een studie waarvan de samenvatting in de video is terug te vinden.

Als conclusie op de brede vraag naar planning stelt Astena daarom Visual Planning voor. Een all-in-one grafisch planningssoftware om projecten, resources (medewerkers, ploegen, projecten, taken ,…) in te plannen.

Uw voordelen

 • Beter visueel overzicht om in te plannen.
 • Winnen van tijd door eenvoudige “Drag & Drop”.
 • Verhogen van de productiviteit bij medewerkers.
 • Krijg nieuwe inzichten in uw planning.

"Dit webinar wens ik te bekijken !! "


Niet het thema gevonden waarnaar u op zoek bent?

Voor wie zoekt naar andere toepassingen of deeloplossingen zoals calculatie, inscannen van aankoopfacturen en goedkeuringen, apps gebruiken op de werf, ... of wil je voor eens en altijd af van de vele Excel documenten en de voordelen van integratie eens bekijken? Ook deze thema’s kwamen in 2018 aan bod. Vraag uw link aan ons marketing team!

Waarom een webinar volgen?

Elke jaar volgen meer en meer zaakvoerders, financiële verantwoordelijken en projectmedewerkers uit de bouwsector Astena’s webinars of live events. Elk webinar pakken we als volgt aan:

 • We schetsen we een herkenbare problematiek uit de sector.
 • Tonen u de oplossing via een live demo.
 • We lijsten de voordelen op van de oplossing.

 

 

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info