Subsidie Digitale Transformatieprojecten

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info

Digitalisering is vandaag de dag niet meer weg te denken is uit onze maatschappij. Veel bedrijven hebben de digitale transformatie vanwege COVID-19 in een hogere versnelling gezet, terwijl anderen achterop blijven hinken. 

Kmo's kunnen bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) een subsidie krijgen wanneer zij zich laten ondersteunen door een externe dienstverlener voor het opzetten van een digitaal transformatieproject. De projecten kunnen 50% steun krijgen met een maximum van € 50.000 per project. Een project bestaat steeds uit een verplichte samenwerking met een externe deskundige.

Waarover gaat deze subsidie voor digitale transformatieprojecten?

Het gaat hierbij om digitaliseringsprojecten met een hoge ambitie die vernieuwend en belangrijk zijn voor de onderneming en bovendien snel implementeerbaar zijn.

Projecten kunnen zich richten op producten, diensten en processen van ondernemingen en dienen een duidelijke bijdrage te leveren aan de overgang naar een data-gedreven organisatie. 

Deze oproep richt zich tot digitaliseringsprojecten die leiden tot een verhoging van de digitale maturiteit van de onderneming.

Aanvraag indienen

Aanvragen kunnen ingediend worden vanaf 1 september 2020 tot 31 oktober 2020 om 12uur. Er wordt voor deze oproep in een totaalbudget van € 2,5 miljoen voorzien. De projecten worden beslist in volgorde van indiening.

Neem contact met Astena en we werken samen aan een plan voor uw digitale versnelling!

 

 

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info