Introductie Microsoft Dynamics 365 Business Central

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info

Dynamics 365 Business Central helpt bedrijven in de bouwsector om te automatiseren: relaties, verkoop, inkoop, boekhouding, voorraadbeheer en operationele activiteiten worden allemaal gekoppeld. Een geschikte en makkelijk aanpasbare ERP-oplossing voor groeiende bedrijven. De gebruiksvriendelijke all-in-one cloudversie biedt alle voordelen van een cloudoplossing zonder daarbij in te boeten op de functionaliteiten van de reguliere Dynamics NAV. 

Run je bedrijf overal
Kies een implementatie in de cloud, on-premises of een hybride oplossing. Business Central werkt overal waar jij het nodig hebt, in de cloud of on-premises, met dezelfde gebruikerservaring, hoe je ook implementeert. De mobiele versie van Business Central ondersteunt gebruikers in de cloud en on-premises met een consistente, moderne ervaring op Windows, Android of iOS-devices.

Waarom Dynamics 365 Business Central?

Bewezen technologie.
De basis van Dynamics 365 Business Central (Dynamics NAV) bestaat al meer dan 20 jaar en garandeert toegang tot de nieuwste technologieën.

Vertrouwde interface.
Business Central ademt de look-and-feel van Microsoft. De herkenbare navigatie zorgt voor een versnelde leercurve bij de gebruikers. 

Vlotte integratie.
Business Central integreert moeiteloos met applicaties zoals PowerApps, Flow en Office 365. Dankzij Power BI beheert u financiële data in realtime.

Grote flexibiliteit.
U past zich moeiteloos aan aan de veranderende marktomstandigheden en speelt sneller en beter in op de noden van uw klanten.

Verbonden zijn.
Iedereen werkt optimaal samen en heeft toegang tot dezelfde uniforme data. Oftewel: weg met die traditionele informatiesilo’s.

Intelligent.
U wordt slimmer! De geïntegreerde intelligentie verschaft u handige inzichten om sneller de juiste beslissingen te nemen.

 

 

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info