Beneens uit Olen en Renotec uit Geel in de prijzen

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info

Dikke proficiat aan Beneens en Renotec!  Beide Kempische bedrijven zijn actief in de bouw en maken dagdagelijks gebruik van astena’s ERP-oplossing voor de brede bouwsector: Business Central for Construction. (vroeger Navision). Bekijk zeker eens de videogetuigenis met Joeri Beneens over zijn ervaringen.

(bron artikel onder: Made in Kempen – 27/09/2019)

Bouwbedrijf Beneens uit Olen heeft de Prijs Ondernemen 2019 gewonnen. De prijs is een erkenning van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Renotec uit Geel kreeg de prijs Duurzaam Ondernemen.

Donderdagavond is de prijs Ondernemen 2019 uitgereikt tijdens een gala in Alta Ripa in Oud-Turnhout. Zo’n 400 ondernemers tekenden present. De zaakvoerders van de winnende onderneming, bouwbedrijf Beneens uit Olen, reageerden verrast: “We zijn echt geschrokken. Dit is super. De voorbije jaren hebben we altijd opgekeken naar bedrijven die de Prijs Ondernemen hebben gewonnen. Nu zijn we het zelf. Dat voelt enorm goed. We zijn met zo’n 150 medewerkers. We hebben veel handen nodig. Handen van goud, zijn het. Deze prijs is voor al onze medewerkers.”

Wereldprimeur

Beneens is een bouw- en familiebedrijf in Olen. Op dit moment werkt het mee aan een wereldprimeur om als eerste een volledig huis in 3D te ‘printen’ in beton. Dit project – met de naam C3PO – wordt gecoördineerd door Kamp C.

Om de Prijs Ondernemen te winnen heeft Beneens sinds 20 juni een intens parcours afgelegd. In totaal negen genomineerde bedrijven uit de regio Mechelen en Kempen maakten kans op de prijs. Via een online voting zijn drie bedrijven doorgestoten naar de finale. Een expertenjury reikte uiteindelijke de Prijs Ondernemen uit aan Beneens.

Duurzaam

De Prijs Duurzaam Ondernemen ging dit jaar naar Renotec uit Geel. “In 2011 hebben we de Prijs Ondernemen gewonnen. We zijn sindsdien blijven ondernemen en groeien.”, klinkt het bij Renotec. “Blijkbaar valt het ook op dat we duurzaam ondernemen. Dat doet deugd.”

 

Beide bedrijven, actief in de bouwsector, maken gebruik van meerdere oplossingen waaronder astena’s ERP voor de bouwsector Business Central for Construction.

Bekijk ook de videogetuigenis van Joeri Beneens over het gebruik van astena’s softwareoplossingen voor de bouwsector…

 

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info