Astena Update - december 2020

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info

Nog 1 week tot Kerstmis en wat later gaan we het nieuwe jaar in.

Dacht u al na over uw goede voornemens?  Wij geven alvast enkele tips om 2021 goed te starten!

In deze Astena Update

  1. Dynamics 365 Business Central, iets voor u?
  2. Afsluiten van het boekjaar 2020.
  3. Webinars planning herbekijken
    - Visual Planning voor constructiebedrijven.
    - Visual Planning voor installatiebedrijven.
     

Dynamics 365 Business Central, iets voor u?

Als Dynamics NAV gebruiker is het belangrijk om op de hoogte te zijn van wat de toekomst brengt. Wellicht heeft u al van Microsoft Dynamics 365 Business Central gehoord, of helemaal niet. Dan is het zeker aan te raden om in 2021 de verdere evoluties te volgen en zoals anderen de stap te zetten.

Microsoft rapporteerde recent een indrukwekkende 250% groei voor Dynamics 365 Business Central! Lees het volledige artikel over het vertrouwen in de toekomst.

Zoals u weet, werkt Microsoft elk jaar hard om hun bedrijfssoftware te optimaliseren en up-to-date te houden met de nieuwste technologie. Zo kregen we in het verleden elk jaar een nieuwe versie. Dit jaar is het niet anders. Deze versie kunt u op uw eigen of gehoste server plaatsen. Zo is er voor het eerst ook een volledige online versie beschikbaar.

Wat betekent dit voor u als klant? Dit is te complex om via een nieuwsbericht toe te lichten.

Maar, hou uw mailbox in de gaten de komende weken of pré-registreer alvast voor het webinar over de stappen die Microsoft en Astena hebben gezet in 2020 en nieuwste mogelijkheden en de aanpak met Business Central. Zo bent u digitaal klaar voor 2021!

Bent u toch al nieuwsgierig? Neem dan contact op met Pieterjan Senaeve via 0478 907 703 of ps@astena.be.


Afsluiten van het boekjaar 2020

Naar jaarlijkse gewoonte herinneren we u aan de instellingen die nodig zijn om het vorige boekjaar in Dynamics NAV af te sluiten en om het nieuwe boekjaar vlekkeloos te starten (voor het geval uiteraard dat uw boekjaar start op 1 januari). Om u te helpen hebben we een document opgesteld waarin we dit stap voor stap uitleggen. U kunt dit op uw eigen tempo overlopen en aanpassingen doen waar nodig.

Wat moet u hiervoor doen? Stuur ons gewoon een mailtje op support@astena.be en wij bezorgen u het juiste document volgens de versie waarin u werkt. Voor bijkomende vragen kunt u contact opnemen met onze support op 09 296 31 14.


Visual Planning - Herbekijk de opgenomen webinars

Een strakke planning voor Constructiebedrijven

Constructiebedrijven zoals KA Construct, Sprangers Aluminium, VL-Trac en Bohez zijn projectwerkers bij uitstek. Optimalisatie van werkkrachten, coördinatie van lopende projecten, belangrijke deadlines bewaken, conflicten vermijden, … zijn dagelijkse uitdagingen.

Vraag het opgenomen webinar 'Een strakke planning voor Constructiebedrijven' hier vrijblijvend aan

 

Een strakke planning voor Installatiebedrijven

Installatiebedrijven zoals Varel Security en Electro 80 en combineren projectwerk met technische interventies. Techniekers en installatieploegen inzetten, coördinatie van lopende projecten, belangrijke deadlines bewaken, conflicten vermijden, … zijn dagelijkse uitdagingen.

Vraag het opgenomen webinar 'Een strakke planning voor Installatiebedrijven' hier vrijblijvend aan

 

 

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info