Astena is Microsoft Solutions Partner Designation for Business Applications

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info

Vernieuwde Microsoft competenties

Ongeveer een jaar geleden voerde Microsoft de Gold en Silver Competenties af en stelde zes nieuwe erkenningen voor specialisatie - Designations - op met als doel zijn partners te herkennen in hun kennen en kunnen. 

We zijn trots om aan te kondigen dat Astena en de iFacto Group, a Cronos Group of Companies, zijn erkend als een Microsoft Solutions Partner Designation for Business Applications met een perfecte score van 100 op 100. Deze erkenning slaat terug op een bewezen traject van Dynamics 365 en het Power Platform.

Bovendien vieren we het feit dat MiCRONOS, onze Microsoft Community, alle zes de aanduidingen heeft behaald: Infrastructure, Data & AI, Digital & App Innovation, Modern Work, Security and Business Applications. En dat met een indrukwekkende score van 100 op 100 in vier van de zes categorieën!

Cloud Solutions Partner voor Microsoft Cloud

Als gevolg hiervan ontvingen we het 7e predicaat: Cloud Solutions Partner voor Microsoft Cloud. Dit is een uitzonderlijke prestatie, die ons plaatst in een elitegroep van wereldwijde Microsoft-technologiebedrijven.

Deze erkenning is een bewijs van het ongelooflijke talent en de niet-aflatende inzet van ons team. Hun uitzonderlijke vaardigheden, toewijding en harde werk hebben deze prestatie mogelijk gemaakt. We zijn er trots op een bedrijf te zijn dat innovatie voorop stelt in alles wat we doen, en deze erkenning bevestigt onze toewijding om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden.

We zijn vereerd om te worden erkend als een Microsoft Solutions Partner Designation for Business Applications en om deel uit te maken van de elitegroep van technologiebedrijven die deze onderscheiding hebben behaald. Deze prestatie is een bewijs van de professionaliteit, expertise en passie van ons team voor het leveren van oplossingen van wereldklasse.

Als Microsoft Partner of the Year 2022 kijken we ernaar uit om onze relatie met Microsoft verder uit te bouwen en onze klanten te helpen hun volledige potentieel te realiseren door de kracht van technologie. Proficiat aan al onze teamleden voor hun harde werk en toewijding.

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info