4 manieren waarop technologie bedrijven kan helpen gedijen in een digitale wereld

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info

Klaar voor de nieuwe trends in technologische ontwikkeling

Vraag hier de volledige Microsoft white paper over vier technologietrends die bedrijven helpen te gedijen in een digitale wereld.

Digitale transformatie gebeurt niet van de ene dag op de andere. Het goede nieuws is dat Dynamics 365 Business Central klanten een moderne en vertrouwde ervaring biedt met ingebouwde inzichten, intelligence en werkstromen om je aan de slag te helpen. Met Dynamics 365 Business Central kunnen bedrijven: 

Je bedrijf verbinden door één oplossing te implementeren waarin al je financiële, verkoop, service en zakelijke activiteiten bij elkaar worden gebracht. Productiviteit verhogen en minder tijd verspillen aan heen en weer schakelen tussen bedrijfsapplicaties en e-mail. Bedrijfstaken als offerteaanvragen of facturen binnen Outlook krijgen waarmee de gebruiker onmiddellijk aan de slag kan zonder de inbox uit te gaan.

Slimmere beslissingen nemen wanneer je data van accounting, verkoop, inkoop, voorraad en klantcontacten verbindt om een nauwkeurig en compleet beeld van je bedrijf te krijgen. Met bedrijfsapplicaties die big data, advanced analytics en IoT in je bedrijfsprocessen brengen, krijg je ingebouwde intelligence waar en wanneer je deze nodig hebt. 

Begin en groei gemakkelijk via apps die passen bij rollen, sectoren en zakelijke behoeften. Begin vanuit je behoefte en groei in je eigen tempo, zodat veranderingen je dagelijkse werk niet verstoren. 

De afgelopen tien jaar zijn de manieren waarop mensen met elkaar omgaan en verwachten zaken te doen enorm veranderd. Internet is volwassen geworden, mobiele apparaten maken deel uit van het dagelijks leven en cloudoplossingen zijn heel gewoon geworden. Nieuwe trends, mogelijk gemaakt door deze technologische ontwikkelingen, ontstaan in een snel tempo. Maar is jouw bedrijf er klaar voor?

Het goede nieuws is dat de tools waarmee bedrijven profiteren van deze digitale transformatie toegankelijker zijn dan ooit tevoren. De cloud haalt barrières weg, zoals hoge aanloopkosten, doorlopend onderhoud en afhankelijkheid van IT. Hierdoor kunnen bedrijven van alle soorten en maten profiteren van moderne technologie en efficiënt worden, interacties met klanten verbeteren en de winst positief beïnvloeden.

In deze Microsoft white paper worden vier technologische ontwikkelingen geschetst waarmee organisaties de zakelijke kansen kunnen benutten waarmee ze nu en in de toekomst concurrerend blijven. 

  1. Cloudcomputing is geen modewoord meer.
  2. Digitale transformatie tilt connectiviteit naar nieuwe hoogten.
  3. “Internet of Things” is geen mysterie, het is realiteit.
  4. Wees niet bang voor mobiliteit, gebruik het in je voordeel. 

Vraag hier de gratis Microsoft white paper "Vier technologietrends die bedrijven helpen te gedijen in een digitale wereld"

Terug naar nieuws
Ik wil graag meer info