De Cloud Construction Manager

Een bouwteam anno 2023 heeft controle en is verbonden

Datum
08 Jun 12:30 tot 16:30
Locatie
Huis van de Bouw
Tramstraat 59, 9052 Zwijnaarde
Doelgroep

Zaakvoerder, Administratief verantwoordelijke, Operationeel verantwoordelijke, Controller, IT’er en Business Process manager, Verantwoordelijke buitendienst.

Beschrijving

Cloud-ERP, APPS, BI, AI ... en een live getuigenis in één namiddag

Microsoft Dynamics 365 is een platform van apps en technologie waarmee data en datastromen structuur krijgen in een veilige cloud-omgeving. KMO's in de bouw winnen daarmee aan productiviteit en efficiënt teamwork bij hun projectmatig werken. Data verzamelen, data koppelen, data delen, beslissingen nemen of deze laten nemen door artificiële intelligentie is de norm! Het belang van digitaal acceleren was onlangs nog te lezen in het visierapport van Buildwise.

Microsoft, Astena, Isabel Group, Continia Software en Insightsoftware slaan de handen in elkaar om dit toe te lichten met praktische voorbeelden. Hiervoor nodigen elke bouw- en installatie-KMO uit op 8 juni in het Huis van de Bouw te Zwijnaarde.

Registreer en leer de voordelen kennen van een data- en platform aanpak

Bjorn Seneca, CEO van elektro-installateur Electro 80, deelt zijn praktijkverhaal over de voordelen van het platform voor projectwerk en diensten.
- Hoe transformeer je je organisatie naar een data-gedreven team?
- Welke tools maken deel uit van het platform bij Electro 80?

 


 

Kom alle voordelen ontdekken

Geconnecteerde Microsoft oplossingen in de cloud

Microsoft experten Vincent Bellefroid en Koen Stox lichten de cloud oplossingen voor KMO's toe. Deze apps laten toe verschillende bedrijfsprocessen met elkaar te verbinden.

Wat wil dit nu zeggen voor uw bouw- of installatiebedrijf?

De administratie in de bouwsector is té vaak een tijdrovende bezigheid die té weinig bijdraagt tot succesvolle projecten. Waar kan je optimaliseren door data te stroomlijnen?

Business Central for Construction, het Power Platform en Microsoft 365 (Office) is de meest volledige bedrijfsomgeving voor een KMO en rendeert optimaal wanneer samengevoegd. Je kiest een platform en niet een spaghetti van pakketten! 

Het platform uitbreiden met 

  • Isabel Group
    Banking apps zoals Isabel Connect en zo veel meer
  • Insightsoftware
    Rapporten en analyse met BI
  • Continia Software
    Digitaliseren van documenten en elektronische facturen

En, maak kennis met Microsoft

Tijdens de afsluitende netwerkdrink, maakt u kennis met verschillende Microsoft-medewerkers zodat u meteen al uw vragen rechtstreeks kan stellen! Profiteer van deze uitgelezen mogelijkheid.