Volg alle evoluties van het ‘next generation ERP’ op de voet

Video: Volg alle evoluties van het ‘next generation ERP’ op de voet

Live demo aanvragen

Op de hoogte blijven

Het nieuwe jaar is intussen volop aan de gang. Misschien heeft u, zoals zoveel mensen, allerlei goede voornemens gemaakt bij het begin van 2019: meer sporten, gezonder eten, minder stressen,… Maar heeft u ook voornemens gemaakt voor de software in uw bedrijf? Als u dat (nog) niet gedaan heeft, hebben wij een interessante suggestie voor u.

Wat denkt u hiervan: in 2019 wil ik op de hoogte blijven van de evoluties bij Microsoft. Zoals u weet, evolueert software razendsnel. Microsoft speelt een voortrekkersrol en zet veel middelen in om te blijven innoveren. We staan aan de vooravond van het ‘next generation ERP’, dat een enorme toegevoegde waarde betekent voor bedrijven. Een reden te meer om dit jaar te blijven investeren in uw ERP-pakket!

Onderwerpen die tijdens dit webinar aan bod komen:

  • Terugblik op 2018: nieuwe klanten, partnerships en mensen. We hebben geïnvesteerd in de relaties met onze klanten en breien hier in 2019 uiteraard een vervolg aan!
  • Wat brengt 2019: nog betere communicatie met klanten, meer begeleiding, verdere investering in onze producten zodat we blijven voldoen aan elke klantebehoefte.
  • Wat heeft Microsoft in petto in 2019: wat houdt de nieuwe versie van Business Central in, wat zijn de voordelen van een upgrade, welke mogelijkheden zijn er?
  • Waarom blijven investeren in software? Elke in software geïnvesteerde euro brengt maar liefst 1,38 euro op. Waarom zou u het niét doen?

Meer weten over de plannen van Astena en Microsoft waarmee uw organisatie helemaal mee zit op de digitale trein? Contacteer dan Pieterjan voor alle details.

Contact

Pieterjan Senaeve
0478/907 719
ps@astena.be

 

Ik wil graag meer info

Inschrijven nieuwsbrief

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons Privacy-beleid. Lees verder...