De 5 voordelen van Document Capture voor Dynamics NAV

Video: De 5 voordelen van Document Capture voor Dynamics NAV

Live demo aanvragen

Scannen, goedkeuren en archiveren zonder één blad papier en van op elke plek.

De krachtige integratie van Document Capture met aankoop en projecten in Dynamics NAV stuwt uw administratie in één beweging voorwaarts!

Denk maar eens hoe het zou zijn als ...

 1.  … je de gegevens van inkomende facturen niet meer zou moeten overtypen?
  Met een aantal muisklikken zijn alle gegevens van facturen ingevuld in de velden van NAV. Geen enkele leveranciersnaam die moet worden overgetypt en geen bedrag exclusief BTW dat moet worden overgenomen. De OCR technologie doet het voor jou en jij hebt tijd voor andere zaken.

 2. … je niet meer naar kantoor moet om facturen te raadplegen en goed te keuren?
  Document Capture herkent automatisch het projectnummer, de naam van de inkoper of de projectleider op de factuur. Deze persoon krijgt automatisch een melding dat er een factuur wacht op zijn of haar goedkeuring en de factuur is in PDF-formaat raadpleegbaar. Of je nu in NAV aan het werken bent, of op de werf inlogt op het portaal.
   
 3. … er een systeem bestond dat automatisch alle gegevens op een factuur controleert? 
  De mazen van het net bij Document Capture zijn zo klein dat er geen enkele factuur kan doorglippen. Alle gegevens worden automatisch gecontroleerd en indien er foutieve gegevens op de factuur worden gevonden is het onmogelijk om deze in te boeken. Indien er vanuit NAV is besteld wordt ook het inkooporder automatisch vergeleken met de factuur!
   
 4. … je nooit meer hoeft te zoeken in een papieren archief?“Kan je eens uitzoeken waar we die materialen hebben besteld?,” “Kan je eens de prijzen van de facturen met elkaar vergelijken?,” “Zou je eens alle facturen van leverancier X kunnen verzamelen?.” Als je bij het horen van deze zinnen meteen je dagplanning overhoop moet gooien, is het misschien tijd om na te denken over het papieren archief. Document Capture maakt van alle inkomende facturen automatisch een duplicaat in PDF-formaat en houdt zo een digitaal archief bij. Bovendien kunnen al deze documenten razendsnel teruggevonden worden door de uitgebreide searchfunctie. 
   
 5. … je enkel nog tevreden leveranciers hebt?
  Een snellere verwerking van de facturen en een snellere terugkoppeling naar de leverancier, daar heeft iedereen baat bij. Wie weet krijg je vanaf nu steeds korting voor contant?

Lees ook over het gebruik van Document Capture in de klantengetuigenis van Bouw en Interieurbedrijf Beneens.

Ik wil graag meer info

Inschrijven nieuwsbrief

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons Privacy-beleid. Lees verder...