Webinar Bouw365 - Install365 - Cloud en integratie

Video: Webinar Bouw365 - Install365 - Cloud en integratie

Live demo aanvragen

Uitdagingen bij de KMO. 

Uitdagingen genoeg in het bedrijfsleven en natuurlijk ook in uw organisatie. Enkele voorbeelden die vast al eens uw gedachten kruisen:

  • Wie vloekt al eens niet op de steeds maar lagere marges?
  • Wie wil er niet meer winst? 
  • Wie denkt niet geregeld dat een bepaald proces zou efficiënter mogen verlopen? 
  • Maar vooral wie wil niet dat hij alleen maar tevreden klanten heeft, zonder dat hij daarvoor aan marge of winst moet inboeten? 

Welke rol kan een ERP oplossing daar in spelen?

De kunst is om de knoop op de juiste moment door te hakken en over te schakelen op een meer gesofisticeerde bedrijfssoftware. Wanneer u druk bezig bent met uw dagelijkse activiteiten, ziet u vaak de overduidelijke alarmsignalen over het hoofd. Daarom willen we vandaag een aantal klantenverhalen aan bod laten komen, van KMO’s die net als u problemen hadden omdat ze te lang vasthielden aan hun oude werkwijze. 

Cloud en Integratie horen bij moderne ERP-software.

  • Cloud is niet iets van vandaag. Denk maar aan toepassingen via het net die er al jaren zijn: Microsoft Messenger, Dropbox, Facebook, ... 
  • Integratie ligt voor de hand want u wil niet hetzelfde 2x intypen of meerdere toepassingen naast mekaar hebben draaien ...

 

Deze webinar geeft u een indruk van hoe Cloud en Integratie voor u kunnen werken. Wenst u meer informatie, neem even contact op met Astena:

John Van de Velde
t. 09/272 73 60
e. jvv@astena.be

 

Ik wil graag meer info

Inschrijven nieuwsbrief

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons Privacy-beleid. Lees verder...