Bouw-apps voor nog meer efficiëntie op de werf!

Video: Bouw-apps voor nog meer efficiëntie op de werf!

Live demo aanvragen

Project- en Werfleiders krijgen extra troeven in handen! 

Apps maken vandaag deel uit van het verwachtingspatroon van klanten. Dat er veel vraag is naar gebruiksvriendelijke apps, bleek onder andere uit het succes van de seminaries die Astena organiseerden. Het viel op dat de aanwezigen zich goed bewust waren van de troeven van apps voor hun bedrijf: efficiënt werken, tijd besparen, beter samenwerken met eigen mensen én met klanten.

Bent u zich bewust van de vele mogelijkheden die apps bieden voor uw mobiele medewerkers? Ze helpen immers om de job efficiënter in te vullen:

  • Ze helpen om tijd te besparen.
  • Ze helpen om beter samen te werken met eigen mensen én met klanten.
  • ze helpen om de juiste gegevens snel uit te wisselen.

Kortom, een bedrijf dat gebruik maakt van apps heeft een extra troef in handen! Vraag hier de opname van het webinar.

App voor logistieke opvolging

Onze Microsoft Dynamics NAV software bevat een aantal gebruiksvriendelijke apps. Zo is er veel vraag naar onze app voor werfopvolging, vooral bij grotere bedrijven. Hiermee kunnen projectleiders op de werf materiaal aanvragen bij hun logistieke afdeling of bij leveranciers. Ze kunnen leveringen ter plaatse registreren en het is zelfs mogelijk om offline te werken. Alle aanvragen en registraties worden dan uitgestuurd wanneer ze online gaan.

App voor tijdregistratie

Veel bedrijven zijn op zoek naar een eenvoudige app voor tijdregistratie. Ook daarmee zijn we bezig bij Astena. In een dergelijke app krijgen medewerkers een overzicht van alle taken die behoren tot een project. Ze hoeven enkel te klikken dus er worden geen schrijffouten meer gemaakt. Zo kunnen ze sneller werken. Bovendien is het mogelijk om de tijdregistratie aan te vullen met extra informatie over het project.

 

 

Ik wil graag meer info

Inschrijven nieuwsbrief

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons Privacy-beleid. Lees verder...