Wij denken mee met uw sector!

Bouwbedrijven

De bouwsector is een competitieve markt die voortdurend evolueert. De marges staan al geruime tijd onder druk. Een goede organisatie en nauwgezette opvolging van budgetten en bouwprojecten is een must voor de continuïteit en de groei van uw bouwbedrijf. Hiervoor heeft u krachtige ERP-software nodig.

Lees meer

Installatiebedrijven

Voor een bedrijf in de installatiesector is een up-to-date overzicht van planning en projecten onmisbaar. Het succes van uw installatiebedrijf valt of staat met de mogelijkheid om gedetailleerde rapporten te maken en uw bedrijfsvoering erop af te stemmen. Met ERP-software behoudt u de controle en doet u uw omzet en winst stijgen. 

Lees meer

Projectontwikkeling

Voor u als projectontwikkelaar is het essentieel om goede relaties te onderhouden met geïnteresseerde kopers. Een duidelijk overzicht van alle projecten en een nauwkeurige opvolging van de budgetten en facturatie liggen mee aan de basis van het succes van uw bedrijf. ERP-software helpt u om professioneel te werken.

Lees meer

Maintenance

Goede offertes opstellen, up-to-date voorraadinformatie, medewerkers efficiënt inplannen, correcte registratie van de gewerkte uren, klanten informeren over de status van de onderhoudswerkzaamheden, snelle nacalculatie en facturatie: al deze factoren zijn cruciaal om van de services die uw organisatie levert een succes te maken.

Lees meer

Constructiebedrijven

De constructie-sector is een competitieve markt die voortdurend evolueert. De productiviteit van het bouwteam staat constant onder druk. Een goede organisatie en nauwgezette opvolging van budgetten en projecten is een must voor de continuïteit en het rendement van uw constructiebedrijf. Hiervoor heeft u krachtige ERP-software nodig.

Lees meer

Infrastructuurwerken

De bouwsector is een competitieve markt die voortdurend evolueert. De marges staan al geruime tijd onder druk. Een goede organisatie en nauwgezette opvolging van budgetten en bouwprojecten is een must voor de continuïteit en de groei van uw bouwbedrijf. Hiervoor heeft u krachtige ERP-software nodig.

Lees meer

ICT en Software

Om uw klanten professioneel te bedienen, hebben uw it-consultants perfect werkende softwaretools nodig, zowel van-op kantoor als op verplaatsing. Bovendien wilt u dat uw klanten op elk moment een zicht krijgen op hun lopende contracten en nieuwe interventies kunnen aanvragen én opvolgen. Onze ERP-software helpt u hierbij.

Lees meer
Al onze oplossingen