Verkoop

Contactenbeheer

Al uw contacten (prospecten, klanten, leveranciers, architecten, onderaannemers,…) worden centraal beheerd in één geïntegreerde database. U moet dus slechts eenmaal de nodige gegevens invoeren in de CRM-module. Bereken maar wat voor een enorme tijdwinst u dat oplevert!

Bc-klantenkaart

Calculatie en offerte

Met de calculatiemodule berekent u de kosten (uren, materialen, machines, onderaannemers) en verkoopmarge van ieder project. Zo kunt u alle artikelen en diensten in één professionele offerte uitwerken, die u vervolgens digitaal verstuurt. Voor een snelle berekening kunt u gebruik maken van een bibliotheek met standaardcomponenten. Het is mogelijk om te koppelen met de productcatalogus van leveranciers zodat u over de up-to-date prijzen beschikt. Bovendien kunt u uw offertes nauwkeurig opvolgen zodat u goed weet wat er in de pipeline zit.

calculatie bouw en offerte maken

Meetstaat

Aanbestedingen in de bouw gaan steeds vergezeld van een meetstaat. Met onze software kunt u de meetstaat snel en nauwkeurig inlezen en de offerte  aanleveren zoals de opdrachtgever het vraagt.

offerte met meetstaat inlezen

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om digitale oplossingen aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Webinar calculatie aanvragen
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen