Uurregistratie

Uurregistratie

Hiermee boekt u alle uren op het juiste project. U verwerft inzicht in de prestaties via verschillende filters: periode, werknemer, project, verantwoordelijke,… Ook niet-gewerkte uren (ziekte, verlof,…) kunnen op deze manier efficiënter opgevolgd worden door de HR-afdeling of het sociaal secretariaat.

Uurregistratie - uurregistratie-2

Nacalculatie

De uurregistratie en facturatie liggen aan de basis van de nacalculatie, die een nauwkeurig overzicht geeft van alle kosten en opbrengsten op een project. Zo kunt u ten allen tijde uw projecten bewaken voor, tijdens én na de uitvoering. Bovendien kunt u bij regieprojecten de uurregistratie gebruiken als bron voor de verkoopfacturatie.

Uurregistratie - nacalculatie

Track & Trace

Het Track & Trace systeem laat toe om de wagens van uw arbeiders op de baan te traceren. De geregistreerde uren en afgelegde kilometers kunnen vlot ingelezen worden. Zo hoeft u geen gegevens over te tikken, met kans op fouten als gevolg. In de bouwsector voldoet u hiermee meteen aan de verplichte aanwezigheidsregistratie door een link met checkinatwork van de Overheid.

Track en trace

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om digitale oplossingen aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Opname webinar time app aanvragen
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen