Real Estate

Projectstructuur

Om tikwerk uit te sluiten kan je de structuur inlezen vanuit een XLS file of specifieke software voor haalbaarheidsstudies. Het type entiteit krijgt een gekozen sjabloon met de nodige taken voor verder commercieel en financieel beheer van het project.

Projectontwikkeling importeren haalbaarheidsstudie

Klantenvoorkeur

Een nieuwe module in ons softwarepakket voor Real Estate laat je toe om als projectontwikkelaar alle klantenkeuzes en personalisaties in het bouwproject centraal te bewaren en te beheren. De klant krijgt een overzicht van keuzemogelijkheden uit de voorziene  opties. Die keuzes qua aangepaste afwerking worden dan binnen het project bijgehouden voor alle betrokken partijen.

Een bijkomende mogelijkheid is dat via een klantenportaal, de klant z'n keuzes vervolgens raadpleegt op dezelfde plaats waar hij ook in real-time alle vooruitgang volgt aan de afwerking van z'n bouwproject. (Klantenportaal zal beschikbaar zijn in de loop van 2022)

Klantenkeuzemodule inrichting

Factuurschijven

Een correcte factuur met overzichtelijke indeling van de schijven per eigendom bespaart de financiële administratie heel wat zoek en puzzelwerk. Achterliggend zal Business Central voor Real Esate rekening houden met het hanteren van:

  • De juiste verdeelsleutels en facturatieschema.
  • Toepassing van de wet Breyne.
  • Het financieel budget.
  • Opties bij klantenvoorkeuren.
  • Borgposten

Factuurschijven-appartement

Budgetbewaking

Uitgebreide rapporteringsmogelijkheden, en met name budgetbewaking, zijn essentieel voor de goede opvolging van een ontwikkelingsproject. Business Central for Real Estate beschikt over eigen lijsten en rapporten voor een snel overzicht van de financiële stati. Of creëer je eigen dashboard met te volgen KPI's door gebruik te maken van rapporteringstools zoals Microsoft Power BI.

Budgetbewaking

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om digitale oplossingen aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen