Projectbeheer

Projectoverzicht

U heeft op elk moment een volledig en up-to-date overzicht van alle relevante projectinformatie: klant- en werfgegevens, projectopbouw, …

Van hieruit beheert u ook alle interne en externe (architect, onderaannemers, bouwheer,…) relaties, prijzen, WIP en rapporten gerelateerd aan het project.

Bc-projectoverzicht

Kostenregistratie

U boekt snel en eenvoudig alle kosten op een project, van personeelskosten en aankoopfacturen van materiaal en onderaannemers tot een onkostennota van een werknemer of de huur van een machine. Zo stelt u de vooropgestelde marges veilig.

Projectbeheer - kostenregistratie

Operationeel beheer

U bent ten allen tijde op de hoogte van de medewerkers, materialen, materieel en machines die verbonden zijn aan een bepaald project. Dit stelt u in staat om een waterdichte planning op te stellen en de logistieke flow van uw bedrijf volledig onder controle te houden.

Project middelenlijst

Verkoopfacturatie

Op basis van de aanwezige klantinformatie maakt u snel en eenvoudig verkoopfacturen, die automatisch worden bijgehouden als opbrengst op uw project.

Projectbeheer - verkoopfacturatie

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om digitale oplossingen aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Opgenomen webinar bekijken
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen