Planning

Techniekers plannen

Deze planningstool laat toe om uw techniekers en werfteams overzichtelijk in te plannen. Elke opdracht kunt u visueel op een kaart voorstellen en vervolgens verslepen naar de medewerker of ploeg die er het best voor in aanmerking komt op basis van agenda, regio of capaciteiten. Zo glipt geen enkele opdracht door de mazen van het net en weet iedereen goed welke opdrachten hij moet uitvoeren.

Taken plannen in visual planning

Projectplanning

Per project kunt u een nauwkeurige planning opstellen op basis van projectstappen, ook wel Work Breakdown Structure (WBS) genoemd. Dit helpt u om uw medewerkers efficiënt in te plannen en de aankopen die nodig zijn voor een bepaald project te organiseren.

Projectplanning in visual planning

Mobiel

Mobiele kracht

Via tablet of smartphone krijgen mobiele medewerkers toegang tot hun planning, onkosten, time sheets en rapportering . De oplossing is beschikbaar via cloud of kan geïnstalleerd worden op een eigen server. 

Mobiel in visual planning transparant

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om ERP aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Opgenomen webinar bekijken
Een specialist raadplegen

Prijzen

Benieuwd naar de prijs van planningssoftware?

Uiteraard bent u in eerste instantie benieuwd naar wat de software voor u kan betekenen. Tijd besparen en productiever planner kan al vanaf 950 euro per gebruiker .

Meer prijsinformatie is terug te vinden in onze store.

Ga verder naar de store
Al onze oplossingen