Planning

Techniekers plannen

Deze planningstool laat toe om uw techniekers en werfteams overzichtelijk in te plannen. Elke opdracht kunt u visueel op een kaart voorstellen en vervolgens verslepen naar de medewerker of ploeg die er het best voor in aanmerking komt op basis van agenda, regio of capaciteiten. Zo glipt geen enkele opdracht door de mazen van het net en weet iedereen goed welke opdrachten hij moet uitvoeren.

Visual planning resources inplannen

Projectplanning

Plan en monitor voortaan uw projecten volgens het niveau dat je zelf verkiest en volgens je eigen opbouw van één of meerdere planbord(en). Lange termijnplanning op macroniveau, korte termijn op een meer gedetailleerd niveau. Zo lukt het bijvoorbeeld om per project nauwkeurige planning op te stellen op basis van projectstappen, ook wel Work Breakdown Structure (WBS) genoemd, gebasseerd op de calculatie. Dit helpt u om uw medewerkers en bestellingen die nodig zijn voor een bepaald project, efficiënt te organiseren.

Meer over Visual Planning planningssoftware

Visual planning projecten inplannen gantt view

Mobiel

  • Via tablet of smartphone krijgen externe medewerkers toegang tot hun planning, te volgen route, onkosten, time sheets en rapportering.
     
  • De app VPGo 8 zorgt voor online updates van taken zodat het ganse team op de hoogte blijft van wat er zich op de werf afspeeld. een optimale, online terugkoppeling van de voortgang van projecten. 
     
  • Communicatie over aanpassingen van de planning worden selectief verzonden via e-mail of SMS notificatie.

Visual planning vpgo 8

Prijzen

Benieuwd naar de prijs van planningssoftware?

Uiteraard bent u in eerste instantie benieuwd naar wat de software voor u kan betekenen. Tijd besparen en productiever planner kan al vanaf 38 euro per gebruiker per maand.

Meer prijsinformatie is terug te vinden in onze store.

Ga verder naar de store

Demo

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om digitale oplossingen aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Opgenomen webinar bekijken
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen