Office 365

Business Central en Outlook

Business Central is wat je noemt embedded in Outlook. Het laat toe om acties in je ERP te ondernemen, zoals het opmaken van een offerte of een factuur, zonder het scherm van je e-mail te verlaten. Of voor het snel aanmaken van een nieuwe contactpersoon vanuit de e-mail. Technologie helpt je bij dagelijkse productiviteit.

Business Central en SharePoint

Tijdens een project  circuleren er massa's e-mails, meetingverslagen, notities over de werf, enz. Vaak worden ze eindeloos naar elkaar gemaild. Met een portaalsite op basis van SharePoint centraliseert u alle documenten rond een project. Door een document aan de project te koppelen, heeft iedereen zicht op de gedeelde informatie.

Documenten - documenten linken

Office 365

Met Office 365 maakt u gebruik van Outlook, Word, Excel en PowerPoint. U bewaart veilig en eenvoudig documenten in de cloud en kunt chatsessies opzetten met uw contacten via Teams. Office 365 kunt u gebruiken op verschillende computers met webbrowser of tablet - ook op iPad - en op smartphone.

Office 365

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om digitale oplossingen aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen