Nacalculatie

Nacalculatie

Hiermee krijgt u een gedetailleerd online overzicht van alle gemaakte en verwachte kosten en opbrengsten op een specifiek project. U kunt dit ook raadplegen over de verschillende projecten heen. Dit geeft u een pak extra controle over uw projecten voor, na en vooral tijdens de werken.

Nacalculatie - nacalculatie

Projecten bijsturen

Doordat u een beter zicht heeft op uw projecten in uitvoering, kunt u veel korter op de bal spelen. Dit is vooral nuttig bij projecten van lange duur, die u op die manier nog meer kunt controleren en bijsturen voor een zo efficiënt mogelijk resultaat.

Projectbeheer - rol projectleider

Rendabiliteitscontrole

Doordat de nacalculatie u in staat stelt om alle kosten en opbrengsten met elkaar te verbinden, kunt u de rendabiliteit van uw projecten en onderhoudscontracten kritisch onder de loep nemen. Het biedt u de kans om calculaties aan te passen waar nodig of om teams te evalueren op hun prestaties. Dit heeft een positieve invloed op de winstgevendheid van uw bedrijf.

Nacalculatie - rendabiliteitscontrole

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om digitale oplossingen aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Opgenomen webinar bekijken
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen