Facturatie

Vorderingsstaten

Met één druk op de knop maakt u vorderingsstaten aan per periode. De uitgevoerde hoeveelheden kunnen op verschillende manieren ingegeven worden: percentage of absoluut, huidige periode of cumul,… U kunt ook herzieningsformules gebruiken. De statussen (bv. opgestuurd, goedgekeurd, gefactureerd) bieden een uitstekend zicht op uw cashflow.

Vorderingsstaat-2

Verkoopfacturen

Op basis van de aanwezige klantinformatie maakt u snel en eenvoudig verkoopfacturen, die automatisch worden bijgehouden als opbrengst op uw project. Facturen worden gemaakt op basis van vorderingsstaten, verbruiken (in regie) of in schijven. Een facturatieschijf kan een vast bedrag zijn of een percentage van het totaalbedrag.

Factuur - verkoopfacturen - facturatieschema-2

Onderhoudscontracten

Om de periodieke onderhouden bij uw klanten beter te organiseren, maakt u gebruik van de module onderhoudscontracten. Alle voorwaarden worden verzameld en correct gefactureerd. Op die manier vermijdt u een tijdrovende zoektocht naar alle eerder gemaakte afspraken met de klant. Bovendien kunt u met één muisklik een volledige periode factureren.

Onderhoudscontract

E-invoicing

Door de digitalisering van het facturatieproces verloopt de administratie van de Vlaamse Overheid én van haar leveranciers een pak eenvoudiger. Elektronisch factureren verhoogt de efficiëntie en is voordelig voor de cashflow van bedrijven. Een niet te missen opportuniteit!

Facturatie - e-invoicing

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om digitale oplossingen aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen