Document Management

Documentbeheer

Dankzij de integratie tussen ERP een het documentenbeheer blijft de projectinformatie helemaal up-to-date. Wanneer u aan een project werkt, vindt u in uw ERP een nieuwe functie, Infobox genaamd. Daarin staan de documentmappen van het project uit uw SharePoint, Azure Storage of ander systeem. Zonder het ERP-systeem te verlaten, zien de medewerkers alle locaties waar relevante documenten staan.

U kunt op de mappen klikken en alle documenten openen en bewerken vanuit die Infobox in uw ERP. U kunt er ook documenten opladen of ze weer verwijderen. Wat u doet met een document is meteen zichtbaar voor elke gebruiker, net zoals op SharePoint in de browser. Zo blijft het overzicht bewaard, ongeacht waar een document ontstaat.

 

Business central - sharepoint document management integratie web

Automatische verwerking van documenten

In veel bedrijven duurt het lang voordat facturen goedgekeurd geraken. Bovendien gaan ze vaak verloren. Met OCR-tekstherkenningssoftware worden binnenkomende facturen digitaal ingelezen en verwerkt en wordt het goedkeuringsproces opgestart. Op die manier verloopt het veel sneller. Denk maar eens aan de enorme tijdwinst die u dat oplevert!

Document capture document flow web

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om digitale oplossingen aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Klantenverhaal 'Aankoopfacturen digitaal'
Opname webinar 'Scannen documenten' aanvragen
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen