Document Management

Documentbeheer

Dankzij efficiënt output management worden de door de software gecreëerde documenten automatisch verwerkt en gearchiveerd. U geeft aan of ze moeten gemaild, gefaxt of per post verstuurd worden. Ze komen bovendien terecht op de juiste plaats op uw server, SharePoint of OneDrive. U kunt kiezen voor uw eigen server of voor opslag in de cloud.

Documenten - documentbeheer

Automatische verwerking van documenten

In veel bedrijven duurt het lang voordat facturen goedgekeurd geraken. Bovendien gaan ze vaak verloren. Met OCR-tekstherkenningssoftware worden binnenkomende facturen digitaal ingelezen en verwerkt en wordt het goedkeuringsproces opgestart. Op die manier verloopt het veel sneller. Denk maar eens aan de enorme tijdwinst die u dat oplevert!

Documenten - automatisch opslaan van documenten

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om ERP aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Klantenverhaal 'Aankoopfacturen digitaal'
Opname webinar 'Scannen documenten' aanvragen
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen