Boekhouding

Algemene en analytische boekhouding

Hiermee voert u de wettelijke algemene boekhouding van uw bedrijf (rekeningenschema, resultatenrekening, BTW-aangifte). Rapportageschema’s en borgen kunnen ondervangen worden. Naast de algemene boekhouding geeft de module analytische boekhouding u een diepgaander inzicht in de kosten en opbrengsten van uw bedrijf. Hiermee kunt u rapporten opstellen per dimensie, bijvoorbeeld een bepaalde klant of een afdeling van uw bedrijf.

Bc-bkh gl account categories

Isabel Connect

Isabel Connect verrijkt Business Central met de multibanking funcionaliteiten van Isabel 6. Uw bankafschrifeten worden automatisch geïmporteerd en staan klaar om verwerkt te worden wanneer u 's morgens op kantoor aankomt. Voer betaalopdrachten uit, raadpleeg uw banksaldo, ... U hoeft de vertrouwde omgeving van Business Central niet meer te verlaten

Boekhouding isabel connect flow

Goedkeuring aankoopfacturen

Goedkeuring van aankoopfacturen laat vaak lang op zich wachten, om nog maar te zwijgen van de vele facturen die verloren gaan en zo een efficiënt budgetbeheer in de weg staan. Met OCR-tekstherkenningssoftware kunt u inkomende facturen digitaal verwerken en het goedkeuringsproces starten. Zo worden ze sneller goedgekeurd, wat een enorme tijdwinst betekent. Bovendien kan het zorgen voor extra kortingen bij de leverancier.

Boekhouding - goedkeuring aankoopfacturen

E-invoicing

Door de digitalisering van het facturatieproces verloopt de administratie van de Vlaamse Overheid én van haar leveranciers een pak eenvoudiger. Elektronisch factureren verhoogt de efficiëntie en is voordelig voor de cashflow van bedrijven. Een niet te missen opportuniteit!

Facturatie - e-invoicing

Vaste activa

Deze module stelt u in staat om uw vaste activa boekhoudkundig te beheren en afschrijvingen (lineair of degressief) automatisch te verwerken in uw boekhouding. U kunt een vast actief ook linken aan een resource om bijvoorbeeld materieel in te plannen en er kosten en opbrengsten op te rapporteren.

Boekhouding - vast actief

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om digitale oplossingen aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

Een gratis demo aanvragen
Opgenomen webinar bekijken
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen