Apps

Apps voor installatie- en hersteldienst

Astena's softwareoplossingen bevatten een aantal gebruiksvriendelijke apps waarmee uw techniekers of installatieploegen altijd en overal toegang hebben tot de gewenste informatie binnen het bedrijf. De werf app geeft hen alle gegevens om hun opdracht op locatie uit te voeren en koppelt realisaties terug naar het kantoor:

  • Agenda
  • Adresgegevens
  • Gewerkte uren
  • Verbruikte materialen
  • Foto's vanop de werflocatie

Astena apps voor installatieploegen in de bouw-2

Projectleiders werken efficiënter

Uw projectleiders beschikken ten allen tijde over de juiste informatie. Met een app kunnen ze van op de werf enerzijds materiaal aanvragen bij de logistieke afdeling van uw bedrijf en anderzijds leveringen ter plaatse registreren.

Astena apps voor materiaalaanvraag vanop de werf

Tijdregistratie

Eentonige administratieve taken die daar bovenop heel wat tijd consumeren zoals tijdsregistratie kunnen beter in een app. Digitale informatie stroomt online en/of via een goedkeuringsproces naar de juiste projecten. Dit brengt snel inzicht over de status van een taak, het verantwoorden van werkelijke arbeidskosten, personeelscapaciteit, verlofbeheer, enz.

Astena apps voor tijdregistratie in de bouw

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om digitale oplossingen aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

05/Oct - Ticket to the Cloud
Een gratis demo aanvragen
Opgenomen webinar bekijken
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen