Apps

Goed geïnformeerde techniekers

Onze software bevat een aantal gebruiksvriendelijke apps waarmee uw techniekers altijd en overal toegang hebben tot de gewenste informatie binnen het bedrijf. Denk maar aan de digitale werkbon, die hen alle informatie geeft om hun opdracht ter plaatse uit te voeren. Ze kunnen deze aanvullen met extra gegevens (gewerkte uren, verbruikte materialen, opmerkingen,…) en terugkoppelen naar kantoor.

Apps - geinformeerde techniekers

Projectleiders werken efficiënter

Uw projectleiders beschikken ten allen tijde over de juiste informatie. Met een app kunnen ze van op de werf enerzijds materiaal aanvragen bij de logistieke afdeling van uw bedrijf en anderzijds leveringen ter plaatse registreren.

Apps - projectleiding werflevering

Mobiel werken

Naast onze apps zijn alle gegevens en bijhorende documenten uit onze software ook beschikbaar via de smartphone/tablet client. Hiermee krijgt u een overzicht van de gewenste gegevens over uw bedrijf, project of klant, en dit eender waar en op elk moment. Deze mogelijkheid tot mobiel werken betekent een onmiskenbare meerwaarde voor uw bedrijf.

Apps - mobiel werken

Kennismaken

Wil je kennismaken met onze oplossingen kom dan naar een van onze live evenementen, volg een webinar of vraag een demo aan. Ontdek onze klantenverhalen uit de bouw- en installatiesector en lees hoe andere bedrijven er toe kwamen om digitale oplossingen aan te schaffen, welke hun uitdagingen waren en welke oplossingen Astena hen aanbood. Of stel je vraag gewoon aan één van onze productspecialisten.

27/Jan - Moderne bouwapps, 7 praktijkvoorbeelden
Een gratis demo aanvragen
Opgenomen webinar bekijken
Een specialist raadplegen
Al onze oplossingen