Waar is erp het veiligste

Waar is uw ERP data het veiligste? 5 referentiepunten!

Security speelt een belangrijke rol in de discussies rond de keuze tussen on-premise en cloud oplossingen. In onze observatie wordt de on-premise variant vaak als de wat veiliger optie beschouwd. Simpelweg vanwege nabijheid van gegevens en het idee van controle ... ??

Business central devices

5 stappen dichter bij een beter ERP-systeem

Als je denkt dat de primaire financiële processen en bedrijfsvoering van je onderneming niet langer voldoen, kan het tijd zijn de overstap te maken naar een moderner systeem. Leer vijf stappen kennen waarmee je een betere oplossing voor je onderneming kunt implementeren.

Logo

Triginta verhoogt controle op projectbudgetten

Vastgoedbedrijf Triginta gaat in de loop van het jaar van boekhoudsoftware veranderen en een ERP-pakket implementeren. Triginta heeft gekozen voor Astena dat bij hen Microsoft Dynamics 365 Business Central zal installeren.

Digitale transformatie meer dan technologie 750

Waarom digitale transformatie om meer dan alleen technologie vraagt

Digitale transformatie wordt vaak vooral met technologie verbonden. 

Anders dan bij de implementatie van ERP-systemen, omvat digitale transformatie het proces van het digitaliseren van bedrijfsprocessen, van de manier van werken en zelfs van de mindset.

Verouderde software kost een fortuin

Het gebruik van verouderde bedrijfssoftware kost een fortuin!

Over de hele wereld gebruiken organisaties verouderde, gebruikers onvriendelijke en/of achterhaalde softwareoplossingen om hun bedrijf te runnen.

Dit leidt onvermijdelijk tot inefficiënties ...

Cloud survey micronos marktonderzoek cloud

De cloud is overal, de strategie nog niet

De coronacrisis heeft de digitale transformatie versneld, alvast wat de digitale werkplek betreft. Maar wat met de andere domeinen op de digitale snelweg? 

We registreerden de digitale maturiteit van middelgrote bedrijven.

 

Crisis doorstaan

Hoe goed doorstaat jouw huidige ERP-leverancier de crisis?

We zijn nu bijna een jaar onderweg met deze wereldwijde COVID-19-crisis. Een interessante vraag is hoe goed jouw huidige ERP-leverancier het doet. Profiteren  zij van de sterk toegenomen vraag naar digitalisering? 

De erp als achteruitkijkspiegel of periscoop

Functioneert uw ERP-systeem als een achteruitkijkspiegel of juist als een periscoop?

De functie van ERP-systemen verschuift. Dat is nodig om op een proactieve manier te kunnen (be)sturen in de snel veranderende markten van vandaag. Als uw huidige ERP-systeem nog steeds als achteruitkijkspiegel functioneert, kunt u deze nu beter voor een periscoop inruilen!

Power-platform-diagram web

Dit is waarom je de overgang van een stand-alone ERP-systeem naar een platform aanpak moet overwegen

Traditioneel bestaat de IT-architectuur in organisaties uit meerdere software oplossingen. Ze zijn min of meer gescheiden en elk heeft betrekking op specifieke bedrijfsprocessen en levert specifieke functionaliteit. Welke nadelen geeft dat?

Bouw luchthaven berlijn 5 inzichten

5 Waardevolle inzichten uit de bouw van de nieuwe luchthaven in Berlijn

Met een budget overschrijding van € 5 miljard opende de nieuwe luchthaven van Berlijn z’n deuren. Er is natuurlijk maar weinig fantasie nodig om parallellen met IT-projecten te trekken.  Hier zijn 5 belangrijke lessen voor uw volgende ERP-project of digitale transformatie-initiatief.

Project-succes-2

Voordat u begint, definieer eerst hoe Project Succes er uit ziet!

Het is bekend dat meer dan negentig procent van organisaties die ERP-projecten uitvoeren 'binnen tijd en budget blijven' als hun ultieme projectdoel zien.

En wat met strategische doelen zoals groei, winstgevendheid, klantgerichtheid en compliant zijn ...

Enews jan2021

Astena e-news januari 2021

Klantenverhalen: Afwerkingsprojecten onder controle bij Woodstoxx  |  Investeren in digitaal, ook tijdens corona  |  Heeft uw ERP een roadmap?  |  Webinar on-demand 'Planning voor constructiebedrijven'

Digitaal werken verandert snel ...