28 Mar - Langdurige projecten en dienst naverkoop onder controle

De meest gevraagde apps van 2023 400x202

De meest populaire apps van 2023

Het ontbreekt techniekers of installateurs te vaak aan real-time informatie op het terrein. Hoeveel tijd van henzelf en kantoormedewerkers gaat er niet verloren bij opzoekenwerk allerlei  ...

Planning erp traject

Op zoek naar project succes? Begin met een goed plan.

De planningsfase is één van de meest kritieke aspecten van elke ERP implementatie of digitale transformatie initiatief. Welke elementen moet jouw plan bevatten?

Dmwl

Wat betekent Microsoft’s ‘Doing More With Less’ voor jouw Business Central ERP-oplossing?

Te midden van wijdverspreide onzekerheid staan organisaties dezer dagen onder druk om winstgevend te innoveren en hun veerkracht te versterken. Zij hebben "meer doen met minder" tot de orde van de dag gemaakt.

D365 bc en astena

Volgens Forbes is Business Central een 5-sterren ERP-oplossing

Om de beste cloud ERP-software voor KMO's te vinden heeft Forbes 16 van de toonaangevende providers beoordeeld. Ze werden geëvalueerd in 5 belangrijke categorieën op basis van 25 verschillende statistieken.

Msft rd investeringen

Microsoft is de onbetwiste leider in R&D-investeringen. Wat betekent dat voor jou?

De huidige innovatie in de IT-industrie voltrekt zich in een razend tempo. In haar vorige boekjaar heeft Microsoft 24,5 miljard dollar uitgegeven aan onderzoek en ontwikkeling (R&D). Voor lokale ERP-spelers wordt het erop of eronder.

Apps

Daarom moet jij meer weten over Microsoft Power Apps

Sinds de opkomst van de mobiele telefoon hebben we de neiging te zeggen “daar moet een app voor zijn”. Maar de realiteit leert ons dat dit niet altijd waar is. In elke organisatie zijn er honderden officiële en persoonlijke registraties in alle soorten en maten. 

Upgrade naar d365 business central

Microsoft staakt basis ondersteuning voor Dynamics NAV

Vanaf begin 2023 biedt Microsoft geen basis ondersteuning meer aan voor alle versies van haar Dynamics NAV (aka Navision) on-premise ERP-oplossing. Dit betekent dat er o.a. geen beveiligingsupdates meer worden gedistribueerd...

Erp-implementatie complex

Hoe complex is jouw volgende ERP implementatie of cloud upgrade?

Een goede implementatie van nieuwe ERP-software is meer dan een technische oefening. We sommen vijf aspecten op die meestal meespelen en welke invloed ze hebben tijdens de implementatie op doorlooptijd en kosten.

Projectontwikkeling

Beheer de klantenvoorkeuren van je bouwprojecten

Een nieuwe module in Business Central voor Real Estate laat je toe om als projectontwikkelaar alle klantenkeuzes en personalisaties in het bouwproject centraal te bewaren en te beheren.

Projectsucces tijd kan je vijand zijn

Streef jij naar project succes? Beschouw tijd dan als je ergste vijand!

Bij het selecteren en implementeren van nieuwe ERP-software is tijd vaak één van je ergste vijanden. De reden is meestal te vinden in een gebrek aan goede planning, aan goede besluitvaardigheden en soms ook aan toewijding en moed.

Solution partner - buz apps

Astena is Microsoft Solutions Partner Designation for Business Applications

We zijn trots om aan te kondigen dat Astena en de iFacto Group, een Cronos Group of Companies, zijn erkend als een Microsoft Solutions Partner Designation for Business Applications met een perfecte score van 100 op 100.

Chat gpt

Microsoft investeert fors in de Artificial Intelligence-tools van Open AI

Volgens Microsoft's CEO Satya Nadella kan "de arbeidsproductiviteit door het gebruik van AI een boost krijgen." Dynamics 365 oplossingen zoals Business Central gaan door integratie van CHATGPT vele malen slimmer worden.