Microsoft 365

2022 was een geweldig jaar voor Microsoft maar wat betekent dat voor jou?

Microsoft hanteert de strategie om grote delen van zijn groeiende winst in Research & Development te herinvesteren. Integratie van de Dynamics 365 bedrijfsoplossingen, zoals Business Central, met het cloudplatform is een goed voorbeeld.

Enews december web

De digitale bouwwereld - Nieuwsbrief januari 2023

Sinds begin 2022 zien we dat bedrijfssoftware alsmaar vaker wordt bekeken als een platform van applicaties. Wat betekent dat eigenlijk en waarom is dat belangrijk? Een terugblik op 2022 en deze ontwikkeling.

Zilte-1

Business Central voor ventilatiespecialist De Kobra

Na een aantal voorbereidende workshops kregen we afgelopen week het akkoord voor implementatie van Dynamics 365 Business Central van CEO Steven Sack en het De Kobra team.

Medecontractant

“Btw verlegd”, nieuwe vermelding vanaf 2023

Vanaf 1 januari 2023 moeten de facturen die met medecontractant opgemaakt worden een nieuwe vermelding bevatten. In plaats van “BTW verlegd” verwacht de overheid een meer uitgebreide, wettelijk vastgelegde tekst. 

Bart verjans intrvw s

Video klantengetuigenis Zolderse Dakprojecten met Bart Verjans

ZDP voegde Power Apps toe aan hun Microsoft ERP-oplossing. End-to-end digitaal werken resulteert in betere absolute marges - dankzij verhoogde efficiëntie - meer controle en nieuwe inzichten. 

Msft rd investeringen

Microsoft is de onbetwiste leider in R&D-investeringen. Wat betekent dat voor jou?

De huidige innovatie in de IT-industrie voltrekt zich in een razend tempo. In haar vorige boekjaar heeft Microsoft 24,5 miljard dollar uitgegeven aan onderzoek en ontwikkeling (R&D). Voor lokale ERP-spelers wordt het erop of eronder.

365 apps

Zo helpt Microsoft Dynamics 365 je om van jouw ‘applicatie-lappendeken’ af te komen

Het is het meest gehoorde obstakel op weg naar een echte klantgerichte organisatie: het gebruik van meerdere software oplossingen in jouw organisatie. Vaak matig geïntegreerd, verschillende gebruikersinterfaces, ... 

20220704 enews bw juli 2022 banner

De digitale bouwwereld - Nieuwsbrief juli 2022

Meer en meer bedrijven in de bouwsector breiden hun digitaal werken verder uit met randoplossingen verbonden met de ERP.  In deze nieuwsbrief brengen we enkele praktijkvoorbeelden van oplossingen die een logische uitbreiding vormen. 

Microsoft belgium partner of the year

Winner Microsoft Belgium Partner of the Year 2022

We are thrilled to reveal that De Cronos Groep won the 2022 Microsoft Country Partner of the Year Award. A huge win for MiCRONOS, the community of Competence Centers of which Astena is part of!

Astena enews installatie juni 2022 mail

De digitale installatiewereld - Nieuwsbrief juni 2022

Meer en meer bedrijven in de bouwsector breiden hun digitaal werken verder uit met randoplossingen verbonden met de ERP. In deze nieuwsbrief brengen we enkele praktijkvoorbeelden van oplossingen die een logische uitbreiding vormen. 

Projectsponsor

Heeft jouw softwareproject een echte project sponsor of slechts een SPINO?

Een succes maken van een software-implementatie project is vandaag de dag verre van eenvoudig! Een sterke en zichtbare project sponsor is een absolute randvoorwaarde om jouw organisatie in beweging te krijgen. 

Erp implementeren is teamwerk

Vijf tips om van je ERP-implementatie een succes te maken

Je ERP-software vervangen of een eerste pakket implementeren is uitdagend, maar cruciaal voor je bedrijf. Hoe maak je van het traject een succes zodat je van alle voordelen kan genieten?
Deze vijf tips komen van ervaringsdeskundigen.