05 Oct - Ticket to the Cloud

Dynamics-365-business-central

Upgraden van Dynamics NAV naar Business Central

Voor bedrijven die met de nieuwste technologische ontwikkelingen bij willen blijven kan het een uitdaging zijn om te bepalen wanneer het tijd is om nieuwe software systemen te omarmen.

Impact van oude software

Gebruik jij nog steeds on-premise ERP-software? De impact van verouderde software.

Er zijn nog veel organisaties die verouderde ERP-software gebruiken. Dat houdt risico"s in. We geven er vijf om eens over na te denken.

Microsoft partner of the year 2022 - 2023 artikel

Microsoft Belgium Partner of the Year Award 2023

We are thrilled to reveal that De Cronos Groep won the 2023 Microsoft Belgium Partner of the Year for the second time in a row.

De meest gevraagde apps van 2023 400x202

De meest populaire apps van 2023

Het ontbreekt techniekers of installateurs te vaak aan real-time informatie op het terrein. Hoeveel tijd van henzelf en kantoormedewerkers gaat er niet verloren bij opzoekenwerk allerlei  ...

Planning erp traject

Op zoek naar project succes? Begin met een goed plan.

De planningsfase is één van de meest kritieke aspecten van elke ERP implementatie of digitale transformatie initiatief. Welke elementen moet jouw plan bevatten?

Dmwl

Wat betekent Microsoft’s ‘Doing More With Less’ voor jouw Business Central ERP-oplossing?

Te midden van wijdverspreide onzekerheid staan organisaties dezer dagen onder druk om winstgevend te innoveren en hun veerkracht te versterken. Zij hebben "meer doen met minder" tot de orde van de dag gemaakt.

D365 bc en astena

Volgens Forbes is Business Central een 5-sterren ERP-oplossing

Om de beste cloud ERP-software voor KMO's te vinden heeft Forbes 16 van de toonaangevende providers beoordeeld. Ze werden geëvalueerd in 5 belangrijke categorieën op basis van 25 verschillende statistieken.

Msft rd investeringen

Microsoft is de onbetwiste leider in R&D-investeringen. Wat betekent dat voor jou?

De huidige innovatie in de IT-industrie voltrekt zich in een razend tempo. In haar vorige boekjaar heeft Microsoft 24,5 miljard dollar uitgegeven aan onderzoek en ontwikkeling (R&D). Voor lokale ERP-spelers wordt het erop of eronder.

Apps

Daarom moet jij meer weten over Microsoft Power Apps

Sinds de opkomst van de mobiele telefoon hebben we de neiging te zeggen “daar moet een app voor zijn”. Maar de realiteit leert ons dat dit niet altijd waar is. In elke organisatie zijn er honderden officiële en persoonlijke registraties in alle soorten en maten. 

Upgrade naar d365 business central

Microsoft staakt basis ondersteuning voor Dynamics NAV

Vanaf begin 2023 biedt Microsoft geen basis ondersteuning meer aan voor alle versies van haar Dynamics NAV (aka Navision) on-premise ERP-oplossing. Dit betekent dat er o.a. geen beveiligingsupdates meer worden gedistribueerd...

Erp-implementatie complex

Hoe complex is jouw volgende ERP implementatie of cloud upgrade?

Een goede implementatie van nieuwe ERP-software is meer dan een technische oefening. We sommen vijf aspecten op die meestal meespelen en welke invloed ze hebben tijdens de implementatie op doorlooptijd en kosten.

Projectontwikkeling

Beheer de klantenvoorkeuren van je bouwprojecten

Een nieuwe module in Business Central voor Real Estate laat je toe om als projectontwikkelaar alle klantenkeuzes en personalisaties in het bouwproject centraal te bewaren en te beheren.