Project succes - budget overschrijding voorkomen

De weg naar project succes -  dit is hoe jij budget overschrijdingen voorkomt!

Veel organisaties beschouwen budget overschrijdingen nog steeds als de grootste bedreiging. In dit artikel analyseren we de redenen die kunnen leiden tot overschrijdingen van het financiële budget. En wat doen om dit te voorkomen.

Snel-goedkoop-goed-

Snel, goedkoop en goed. De duivelsdriehoek van een succesvol project?

Kopers van zakelijke oplossingen over de hele wereld hebben vaak één ding gemeen. Ze willen dat hun favoriete oplossingen zowel goed, snel als goedkoop worden geleverd, geïmplementeerd en ondersteund. Helaas ...

Project succes - de juiste voorbereiding

Project succes bereiken – wees voorbereid!!

Organisaties voelen zich tegenwoordig genoodzaakt om het gebruik van informatietechnologie verder te verbeteren. Helaas is de voorbereiding op deze projecten te vaak vooral op de technologie gericht. Bereid jij jezelf goed op project succes voor?

Joyriding met software

Begrijp jij de gevaren van joyriding met bedrijfssoftware?

Heb jij ooit auto gereden voordat je je rijbewijs had? Best gevaarlijk, nietwaar? Autorijden zonder voldoende opleiding is een serieus risico. En hoe zit het met het ERP-rijbewijs van jouw eindgebruikers? Zijn zij voldoende getraind? Een analyse.

De basis voor project succes - voorbereiding

Zo leg je al in de voorbereidingsfase de basis voor project succes

In de huidige markt zijn er maar weinig organisaties die het zich kunnen permitteren om hun volgende ERP-implementatie of digitale transformatie initiatief te laten mislukken. Een goede voorbereiding is daarbij van cruciaal belang...

E-news-banner juni 2021-bouwbedrijven

Standaard ERP bouw en projectontwikkeling | Betere ERP staat niet stil

In vrijwel elke organisatie is een grote hoeveelheid (verouderde) applicaties in gebruik. Dit is zo gegroeid in de loop der jaren. Soms wordt er gerationaliseerd Hoe maak je een ommezwaai hierin? Wat deden anderen? Wat is nieuwe en betere ERP?

E-news-banner juni 2021-installtiebedrijven

Geen versnipperde data bij Sanitechniek | Betere ERP | Business Central evolueert

In vrijwel elke organisatie is een grote hoeveelheid (verouderde) applicaties in gebruik. Dit is zo gegroeid in de loop der jaren. Soms wordt er gerationaliseerd. Hoe maak je een ommezwaai hierin? Wat deden anderen? Wat is nieuwe en betere ERP? 

Surface business central

Zo verbetert Microsoft haar Dynamics 365 Business Central cloud ERP-oplossing voortdurend

Afgelopen april bracht Microsoft de nieuwe versie uit van haar succesvolle cloud ERP-oplossing, Dynamics 365 Business Central. Microsoft publiceert elke 6 maanden nieuwe versies van haar populaire ERP-oplossing ... 

Waar is erp het veiligste

Waar is uw ERP data het veiligste? 5 referentiepunten!

Security speelt een belangrijke rol in de discussies rond de keuze tussen on-premise en cloud oplossingen. In onze observatie wordt de on-premise variant vaak als de wat veiliger optie beschouwd. Simpelweg vanwege nabijheid van gegevens en het idee van controle ... ??

Business central devices

5 stappen dichter bij een beter ERP-systeem

Als je denkt dat de primaire financiële processen en bedrijfsvoering van je onderneming niet langer voldoen, kan het tijd zijn de overstap te maken naar een moderner systeem. Leer vijf stappen kennen waarmee je een betere oplossing voor je onderneming kunt implementeren.

Logo

Triginta verhoogt controle op projectbudgetten

Vastgoedbedrijf Triginta gaat in de loop van het jaar van boekhoudsoftware veranderen en een ERP-pakket implementeren. Triginta heeft gekozen voor Astena dat bij hen Microsoft Dynamics 365 Business Central zal installeren.

Digitale transformatie meer dan technologie 750

Waarom digitale transformatie om meer dan alleen technologie vraagt

Digitale transformatie wordt vaak vooral met technologie verbonden. 

Anders dan bij de implementatie van ERP-systemen, omvat digitale transformatie het proces van het digitaliseren van bedrijfsprocessen, van de manier van werken en zelfs van de mindset.