Dynamics 365 business central introvideo 450

Introductie Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central helpt bedrijven in de bouwsector om te automatiseren. Doorbreek de beperkingen van je algemene boekhoudsoftware. Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast, zodat je bedrijf beter verbonden kan worden en er slimmere beslissingen genomen kunnen worden.

4 technologietrends microsoft white paper 450-2

4 manieren waarop technologie bedrijven kan helpen gedijen in een digitale wereld

De afgelopen tien jaar zijn de manieren waarop mensen met elkaar omgaan en verwachten zaken te doen enorm veranderd. Internet is volwassen geworden, mobiele apparaten maken deel uit van het dagelijks leven en cloudoplossingen zijn heel gewoon geworden. Nieuwe trends, mogelijk gemaakt door deze technologische ontwikkelingen, ontstaan in een snel tempo. Maar is jouw bedrijf er klaar voor? 

Perbericht foto nl 450

Digi-Barometer: Hoe digitaal is jouw wegenbouwbedrijf? Doe mee met de enquête!

Negen toonaangevende partijen uit de Belgische ICT- en wegenbouwsector stellen vanaf 4 juli een specifiek ontwikkelde benchmarktool ter beschikking van de Belgische wegenbouwers. De focus ligt op “kritische bedrijfsprocessen” van wegenbouwers en meet de digitalisatiegraad van elke deelnemer.

201906xx banner zomercampagne vp medium

Zomeractie ‘Planningssoftware voor project- en servicebedrijven’

Kijkt u straks ook even achteruit naar hoe het bedrijf de eerste helft van 2019 functioneerde? Bent u tevreden of denkt u dat het beter kan met bijvoorbeeld een efficiëntere planning

Bc4c image222

Maakten recent de keuze voor Astena’s oplossingen

Kleine en grote ondernemingen kiezen voor astena365 als hun bedrijfssoftware. Het begin van een vertouwensrelatie gesterkt door toekomstgericht technologie van Microsoft en de sectorervaring van het Astena Team. Wie zette een digitale stap voorwaarts? 

Sfeerbeeld live event astena - 8 inspiratiesessies digitaal in bouw en installatie

De technologische evolutie omarmen betekent klaar zijn voor de toekomst

Eind april organiseerden we onze inspiratiesessies. Het doel was om de aanwezige bouwbedrijven te informeren en te inspireren over wat software en IT kunnen betekenen voor de bouwsector. Misschien was u daar zelf wel aanwezig? 

Docker logo

Efficiënt ontwikkelen met Docker biedt meer kwaliteit voor onze klanten

Astena groeit en dus breidt ook ons development team uit. Sinds kort maken onze ontwikkelaars gebruik van Docker containers. Hierdoor kunnen ze efficiënt werken aan kwaliteitsvolle oplossingen voor onze klanten.

 

Rapportering bouw cfbw

Krachtige rapporteringstools maken uw bouwbedrijf rendabeler en laten het verder groeien

Inzicht en controle. Op het eerste zicht zijn dit 2 eenvoudige woorden, maar ze zijn ontzettend belangrijk voor uw bedrijf. Want als u op elk moment een gedetailleerd beeld hebt van alle aspecten van uw bedrijfsvoering, kunt u betere strategische beslissingen nemen.

Vorsselmans

Bouwbedrijf Vorsselmans klaar voor de toekomst met Business Central van Microsoft

Bouwbedrijf Vorsselmans uit Loenhout, gespecialiseerd in aluminium ramen en gevels, werkt sinds 2010 samen met Astena. Onlangs besloten ze om hun Business Central-softwarepakket een upgrade te geven om de bedrijfsprocessen te optimaliseren. Ze zaten met verschillende partijen aan tafel en Astena met astena365 kwam als 'overwinnaar' uit de bus aldus Gert Boden, Bestuurder Groep Vorsselmans.

De evoultie van de bouw

Digitalisering in de bouwsector, een politieke prioriteit?

De bouw is een geavanceerder digitaliseringsproces ingegaan, zoals blijkt uit de ontwikkeling van nieuwe technologieën in de productiemethoden van de sector. ERP-systemen en bij uitbreiding de complete bedrijfssoftware van een bouwbedrijf bevordert de digitalisering in het administratief beheer.
(bron: Confederatie Bouw)

Gemoedsrust

Geef uw mentale gezondheid een boost… met software

In 2019 willen wij met Astena een klein steentje bijdragen om de mentale gezondheid van medewerkers in bouw-, installatie- en projectbedrijven te verbeteren. Onze ERP-oplossingen zorgen er immers voor dat processen gestructureerd en gestroomlijnd verlopen.

Electro80

Electro 80 heeft hoge verwachtingen over de standaardsoftware van Dynamics 365 Business Central

De ERP-software van Microsoft Dynamics Business Central zal bij Electro 80 gebruikt worden voor het volledige plaatje, van calculatie en planning over project- en werfopvolging tot aankoop, voorraadbeheer en boekhouding. “Al onze bedrijfsprocessen zullen netjes op elkaar afgestemd worden, waardoor we vlotter en efficiënter zullen werken. Op termijn willen we de software ook gebruiken om mobiel te werken. " Bjorn Seneca, General Manager Electro 80.