05 Oct - Ticket to the Cloud

Projectsucces tijd kan je vijand zijn

Streef jij naar project succes? Beschouw tijd dan als je ergste vijand!

Bij het selecteren en implementeren van nieuwe ERP-software is tijd vaak één van je ergste vijanden. De reden is meestal te vinden in een gebrek aan goede planning, aan goede besluitvaardigheden en soms ook aan toewijding en moed.

Solution partner - buz apps

Astena is Microsoft Solutions Partner Designation for Business Applications

We zijn trots om aan te kondigen dat Astena en de iFacto Group, een Cronos Group of Companies, zijn erkend als een Microsoft Solutions Partner Designation for Business Applications met een perfecte score van 100 op 100.

Chat gpt

Microsoft investeert fors in de Artificial Intelligence-tools van Open AI

Volgens Microsoft's CEO Satya Nadella kan "de arbeidsproductiviteit door het gebruik van AI een boost krijgen." Dynamics 365 oplossingen zoals Business Central gaan door integratie van CHATGPT vele malen slimmer worden.

Erp-succes voorbereiding klant

Software implementatie. Ben jij als klant op project succes voorbereid?

Complexiteit simpel uitgelegd. Voor een succesvolle ERP implementatie heb je in principe maar drie ingrediënten nodig. Een geweldige software oplossing, een geweldige implementatie partner en een geweldige opdrachtgever. Allemaal duidelijk, Maar hoe goed ben jij op project succes voorbereid?

Microsoft 365

2022 was een geweldig jaar voor Microsoft maar wat betekent dat voor jou?

Microsoft hanteert de strategie om grote delen van zijn groeiende winst in Research & Development te herinvesteren. Integratie van de Dynamics 365 bedrijfsoplossingen, zoals Business Central, met het cloudplatform is een goed voorbeeld.

Enews december web

De digitale bouwwereld - Nieuwsbrief januari 2023

Sinds begin 2022 zien we dat bedrijfssoftware alsmaar vaker wordt bekeken als een platform van applicaties. Wat betekent dat eigenlijk en waarom is dat belangrijk? Een terugblik op 2022 en deze ontwikkeling.

Zilte-1

Business Central voor ventilatiespecialist De Kobra

Na een aantal voorbereidende workshops kregen we afgelopen week het akkoord voor implementatie van Dynamics 365 Business Central van CEO Steven Sack en het De Kobra team.

Medecontractant

“Btw verlegd”, nieuwe vermelding vanaf 2023

Vanaf 1 januari 2023 moeten de facturen die met medecontractant opgemaakt worden een nieuwe vermelding bevatten. In plaats van “BTW verlegd” verwacht de overheid een meer uitgebreide, wettelijk vastgelegde tekst. 

Bart verjans intrvw s

Video klantengetuigenis Zolderse Dakprojecten met Bart Verjans

ZDP voegde Power Apps toe aan hun Microsoft ERP-oplossing. End-to-end digitaal werken resulteert in betere absolute marges - dankzij verhoogde efficiëntie - meer controle en nieuwe inzichten. 

365 apps

Zo helpt Microsoft Dynamics 365 je om van jouw ‘applicatie-lappendeken’ af te komen

Het is het meest gehoorde obstakel op weg naar een echte klantgerichte organisatie: het gebruik van meerdere software oplossingen in jouw organisatie. Vaak matig geïntegreerd, verschillende gebruikersinterfaces, ... 

20220704 enews bw juli 2022 banner

De digitale bouwwereld - Nieuwsbrief juli 2022

Meer en meer bedrijven in de bouwsector breiden hun digitaal werken verder uit met randoplossingen verbonden met de ERP.  In deze nieuwsbrief brengen we enkele praktijkvoorbeelden van oplossingen die een logische uitbreiding vormen. 

Microsoft belgium partner of the year

Winner Microsoft Belgium Partner of the Year 2022

We are thrilled to reveal that De Cronos Groep won the 2022 Microsoft Country Partner of the Year Award. A huge win for MiCRONOS, the community of Competence Centers of which Astena is part of!