Banner signalen 2024

End-to-End Digitaal in de bouw - Nieuwsbrief juli 2024

In deze zomereditie een interview met bouwbedrijf Furnibo over het creëren van waarde met beschikbare informatie, een webinar over e-facturatie en meer over Microsoft Copilot voor Business Central.

Banner signalen 2024

End-to-End Digitaal in de installatiesector - Nieuwsbrief juli 2024

In deze zomereditie een interview met ventilatiespecialist Juvah ' The Airchitects' over hun data-driven digitalisering, een webinar over e-facturatie en meer over Microsoft Copilot voor Business Central.

Oxygen group

Wist je dat Astena onderdeel is van Oxygen Group?

In 2023 vierden we de rebranding van iFacto Group naar Oxygen Group. Een groep die sterke bedrijven, gespecialiseerd in Microsoft Business Applications, samenbrengt.

Apps

Daarom moet jij meer weten over Microsoft Power Apps

Sinds de opkomst van de mobiele telefoon hebben we de neiging te zeggen “daar moet een app voor zijn”. Maar de realiteit leert ons dat dit niet altijd waar is. In elke organisatie zijn er honderden officiële en persoonlijke registraties in alle soorten en maten. 

Acht aspecten keuze van implemenatiepartner

Acht aspecten die van belang zijn bij het kiezen van de juiste ERP-implementatie partner

Bij de voorbereiding op een nieuwe ERP-oplossing besteden de meeste organisaties bijna uitsluitend tijd voor de software en zelden meer dan 10 procent aan het grondig evalueren van de potentiële implementatie partners. Is dat verstandig?

Volautomatisch bankieren rechtstreeks vanuit uw erp - herbekijk

Bankieren vanuit Business Central met Isabel Connect - Herbekijk het webinar

Het boekhoudkundig verwerken van uw betalingstransacties kan zeer tijdrovend zijn. Als ondernemer wilt u dat betalingsproces optimaliseren en al uw rekeningen binnen klikbereik kunnen beheren.

Opportuniteitskosten

De verborgen kosten van jouw niets-doen-scenario in digitalisering

Organisaties zien een doorgedreven digitale transformatie te vaak als een noodzakelijk kwaad. Hierdoor lopen bedrijven vertraging op in hun besluitvorming om nieuwe technologieën aan te schaffen.

Banner signalen 2024

End-to-End Digitaal in de installatiesector - Nieuwsbrief april 2024

End-to-End Digitaal is een initiatief van Astena om de installatiesector te helpen met het inzetten van software en cloud-oplossingen. Digitaal worden is een mix van technologie, processen en mensen, en kent vele dynamische facetten. 

Banner signalen 2024

End-to-End Digitaal in de bouw - nieuwsbrief april 2024

End-to-End Digitaal is een initiatief van Astena om de bouwsector te helpen met het inzetten van software en cloud-oplossingen. Digitaal worden is een mix van technologie, processen en mensen, en kent vele dynamische facetten. 

Dezelfde-erp-verschillende-uitkomsten

Dezelfde ERP-oplossing, maar zoveel verschillende uitkomsten. Hoe komt dat toch?

Er zijn nog steeds veel mensen die geloven dat het kopen van nieuwe ERP-software al hun zakelijke problemen oplost. Deze meningen ontstaan vaak in de directiekamer. Maar helaas, software is gewoon software.

Banner signalen 2024

End-to-End Digitaal in de installatiesector - nieuwsbrief januari 2024

End-to-End Digitaal is een initiatief van Astena om de installatiesector te helpen met kennis over software en cloud-oplossingen. Digitalisatie in je bedrijf is een mix van technologie, processen en mensen, en kent vele dynamische facetten.

Banner signalen 2024

End-to-End Digitaal in de bouw - nieuwsbrief januari 2024

End-to-End Digitaal is een initiatief van Astena om de bouwsector te helpen met het inzetten van software en cloud-oplossingen. Digitaal worden is een mix van technologie, processen en mensen, en kent vele dynamische facetten.