Schrijf in op onze webinars en live events over ERP

Doorheen het jaar informeren we bedrijven via live demo's bij klanten, in de kantoren van Astena te Merelbeke of te Kontich in de kantoren van Cronos. Regelmatig nodigen we u ook uit om één van de online webinars te volgen.

Wenst u persoonlijk op de hoogte gebracht te worden van onze activiteiten, geef u dan op voor onze nieuwsbrief met alle nuttige informatie

Is er niet dadelijk een event beschikbaar, vraag even naar onze eventplanning op langere termijn of een individuele kennismaking met onze oplossingen via de contactpagina.

Evenement
Grafische Planning bij Bouwbedrijven
18 May om 11:30

Gratis webinar

Aannemers, constructiebedrijven, infra, afwerking, wegenbouw, ...  zijn projectwerkers bij uitstek. Optimalisatie van werkkrachten, coördinatie van lopende projecten, belangrijke deadlines bewaken, conflicten vermijden, … We mogen gerust zeggen dat planning een sleutelrol speelt bij het vermijden van faalkosten en het halen van rendement en tevreden klanten.

Grafische planning bij installateurs
20 May om 11:30

Gratis webinar

Installatiebedrijven combineren projectwerk met technische interventies. Planning speelt een sleutelrol in het halen van de doelstellingen en tevreden klanten. 

Volg het webinar en kom te weten hoe sectorgenoten strakker plannen!