Kritische bedrijfsinformatie gecentraliseerd

Mensen op kantoor en werven werken in één standaardoplossing.

Danilith Delmulle is een bouwbedrijf klasse 8 met een kleine 200 medewerkers, waarvan velen dagelijks op de baan zijn naar tal van werven. Bij voorkeur een standaard softwareoplossing voor de bouw. Bovendien zocht men een leverancier/partner met ruime ervaring in de sector en tevens een solide organisatie. Inclusief videogetuigenis Lucas Delmulle.

Danilith  lucas delmulle

"We kozen voor de betrouwbaarheid en eenvoud van Microsoft Dynamics 365 Business Central  gecombineerd met de innovatieve oplossing voor de bouw van Astena. De unieke aanpak van Astena zorgt er voor dat medewerkers het proces doorheen de oplossing van A tot Z begrijpen"

Uitdaging

De verouderde ERP-oplossing die niet langer ondersteund werd, diende vervangen door een meer moderne en gebruiksvriendelijke software. Bij voorkeur een standaard softwareoplossing voor de bouw. Het verleden leerde immers dat upgrades duur zijn en veel tijd te veel tijd vragen. Met standaard software is dat anders. Bovendien zocht men een leverancier/partner met ruime ervaring in de sector. 

Oplossing

Business Central for Construction van Astena staat voor een efficiënt en gestroomlijnd projectbeheer, bestelbeleid, facturatie en boekhouding. Jet Reports en Office365 zijn deel van de oplossing en bieden de vertrouwde omgeving van Excel en Word. Dit alles vormt één geheel en bespaart Danilith heel wat tijd. Met Microsoft technologie weet je dat je voor de lange termijn goed zit. De keuze voor standaard software betekent ook het naleven van de implementatietijd en het budget.

Danilith  lucas delmulle
Lucas Delmulle, Projectmanager Danilith Delmulle
Terug naar referenties
Informeer naar de voordelen