LAMMP wil waardevolle digitalisering, geen toys for the boys

Voorbereid zijn op veranderingen

Vanuit de LIFE-groep, waar LAMMP deel van uitmaakt, werkte men met Astena voor de automatisering van de boekhouding en de projectopvolging. Men apprecieert er het praktische inzicht en de behulpzame begeleiding van hun leverancier. Astena kon ook voor een open facturatiepakket van Microsoft zorgen, waardoor LAMMP een toekomstgerichte keuze maakte na een relatief uitgebreide marktbevraging.

Lammp logo
Michael peeters  lammp

Value engineering is onze kernactiviteit en daarvoor gebruiken we al veel data waar we best wat waarde uit halen. Verder digitaliseren is nu meer dan ooit belangrijk, zeker als je locatie-onafhankelijk wil werken. In het algemeen blijven we continu investeren en we letten erop om niet te kiezen voor zogenaamde toys for the boys, leuke technologie die eigenlijk niets bijbrengt”

Michael Peeters, CEO LAMMP | L.I.F.E. groep

Uitdaging

Gebouwenbeheerder LAMMP breidt z’n activiteiten uit op Europese schaal en had nieuwe facturatiesoftware nodig die vlot met alle nationale regels kon omgaan. Vanuit de LIFE-groep, waar LAMMP deel van uitmaakt, werkte men met Astena voor de automatisering van de boekhouding en de projectopvolging. Men apprecieert er het praktische inzicht en de behulpzame begeleiding van hun leverancier. Astena kon ook voor een open facturatiepakket van Microsoft zorgen, waardoor LAMMP een toekomstgerichte keuze maakte na een relatief uitgebreide marktbevraging.

Watt tower lammp project

Oplossing

Remote implementatie

De implementatie ervan gaat via Microsoft Teams. Zo zal de nieuwe software al over een maand up-and-running zijn, volledig remote opgeleverd. Vanaf dan verlopen facturatie en betalingen zo geautomatiseerd mogelijk. Zo kan LAMMP beter werken, met een nog beter zicht op de financiën. CEO Michael Peeters: “We beheren een stabiele portefeuille van stabiel vastgoed. Omzetgewijs voelen we daardoor niet zo veel van de coronacrisis, integendeel. Dat maakt het voor ons wel comfortabel. Bedrijfstechnisch hebben we dus geen enkele reden om reeds geplande projecten uit te stellen.”

Value engineering

Bovendien heeft LAMMP een algemene, sterke focus op digitalisatie. “Value engineering is onze kernactiviteit en daarvoor gebruiken we al veel data waar we best wat waarde uit halen. Verder digitaliseren is nu meer dan ooit belangrijk, zeker als je locatie-onafhankelijk wil werken. In het algemeen blijven we continu investeren en we letten erop om niet te kiezen voor zogenaamde toys for the boys, leuke technologie die eigenlijk niets bijbrengt”, aldus Michael Peeters.

Meer over software voor projectontwikkelaars ontdekken >>

Herbekijk het webinar 'De toekomst van Projectontwikkeling' >>

Lammp project katzensprung vaals

Klaar voor verandering

LAMMP is vooral actief in de markt voor kantoren en die gaat zeker veranderen.

Michael Peeters: “Vermoedelijk gaan landschapskantoren stap voor stap verdwijnen en deels vervangen worden door kantoorgebouwen voor co-working en co-meeting. Alle dagen van thuis uit werken, is voor velen ook niet ideaal. Wat het ook wordt, we staan we voor grote veranderingen en dankzij onze digitalisering zijn we op de best mogelijke manier voorbereid.”

Fosbury sons lammp project
Michael peeters  lammp
"We staan voor grote veranderingen. Dankzij digitalisering is LAMMP op de best mogelijke manier voorbereid... Bent u voorbereid?
Michael Peeters, CEO LAMMP | L.I.F.E. groep
Terug naar referenties
Informeer naar de voordelen