Distributie

Stroomlijnen

Microsoft Dynamics NAV helpt kleine en middelgrote ondernemingen bij het stroomlijnen van hun distributieprocessen en het verbeteren van hun voorraadbeheer en de efficiëntie van hun magazijn dankzij essentiële capaciteiten zoals het opsporen van producten, logistiek voor verschillende locaties, bills of materials, transfers, vervanging van producten en magazijnbeheer, van interne order picking tot verzending en levering.

Centrale databank

Om als distributiebedrijf te kunnen inspelen op de uitdagingen van de markt zijn meer dan gestroomlijnde bedrijfsprocessen en snelle toegang tot de juiste informatie nodig. U kan uiteraard niet zonder centraal beheer van uw relaties en een logische, vaak dynamische prijsstructuur van het assortiment aan produkten. Dezelfde databank levert tevens alle informatie voor de webshop waardoor u 24/7 bereikbaar bent voor opnemen van bestellingen. Astena's oplossingen verbinden u rechstreeks met het artikelenbestand van uw leveranciers voor automatische updates op het gebied van assortiment en al of niet "op voorraad"

Preventie of curatief technisch onderhoud

Technische produkten vragen enige vorm van onderhoud of herstellingen. Ook uw onderhoud- en/of hersteldienst beschikt over de informatie van uw bedrijfscontacten. Dezelfde gegevens maar toch weer een andere insteek. Één enkele input moet voldoende zijn om dit te bekomen. Haalt u de steekfiches van de onderhoudscontracten steeds door mekaar of hebt u deze in één levensbelangrijk XLS-document? Een centrale databank (Microsoft SQL Server) met dagelijkse back up  is toch een meer geruststellende gevoel!

PDA of de mobiele brigade

Door het gebruik van mobiele toepassingen zoals PDA's in verkoop of barcode scanners in uw magazijn wordt de productiviteit binnen uw bedrijf verhoogd. Minder typ of overtypwerk ligt in het verschiet tesamen met meer nauwkeurigheid.

 
   

Vraag meer informatie aan »

Hoekstenen van de oplossing

  • Klantrecords en verkoophistoriek
  • Segmenteren en Marketingcampagnes
  • Offerte versiebeheer
  • Voorraad beheer
  • e-bussines
  • Barcode scanning

Waarom kiezen voor de oplossing?

  • Snel beslissingen nemen omdat het systeem u informeert via e-mail
  • Vertrouwen in de real time weergave van voorraden in meerdere locaties
  • Herkennen van de top produkten uit uw assortiment