Microsoft Office 365 is echt plug & play

Perpetum Energy veegt als KMO vastberaden alle IT-zorgen van de baan door te kiezen voor een e-mailomgeving in de cloud. Nadat ze in het verleden reeds bewust kozen om Microsoft Dynamics NAV extern te hosten, heeft het bedrijf nu ook de haperende mailserver vervangen door de cloud versie Microsoft Office 365. De Cronos Cloud Groep begeleide de overstap naar een up-to-date en sterke beveiligde IT-infrastructuur. Deze aanpak ontneemt op een betaalbare manier de KMO alle vroegere IT-bekommernissen.

Perpetum energy

Profiel

Perpetum Energy, opgericht in 2007, beidt geïntegreerde oplossingen in hernieuwbare energie en biedt hierbij ijzersterke garanties naar de ROI van zijn oplossingen. Recent kwam Perpetum Energy in de kijker met de oplevering van een gloednieuw, 2 mega Watt groot, zonnepark-project bij Trade Mart Brussels.

Uitdaging

  • De meer dan vijf jaar oude mailserver begon stilaan gebreken te vertonen, met uitval en klachten van medewerkers tot gevolg
  • De gebruikers een minimum aan overlast laten ervaren bij het overstappen en opstarten van de nieuwe omgeving
  • Voorspelbare kostenplaatje van de IT infrastructuur per gebruiker

Oplossing

  • De invoering van Microsoft Office 365 op een hightech IT-infrastructuur die onder andere omstandigheden niet betaalbaar was
  • Ondersteuning van mobiel werken, 'any place, anytime' als projectbedrijf

"Microsoft Office 365 is echt plug & play. De vertrouwde en gebruiksvriendelijke Microsoft look & feel zorgde ervoor dat men zonder vragen meteen aan de slag kon in de nieuwe cloud omgeving”

Luc Leenknegt - CEO PerPetum Energy
Terug naar cases Ik wil graag meer info