Werken bij Astena

Werken bij AstenaAstena en Microsoft Dynamics NAV bieden jou de ideale omgeving om als gedreven medewerker jouw ambities waar te maken in een succesvol softwarebedrijf. Je zal samenwerken met ervaren collega’s die maar al te graag hun ervaring met jou delen om mee te bouwen aan een succesverhaal.

Bij Astena kom je terecht in een pragmatische, no-nonsense bedrijfscultuur. Een vlakke organisatie waarin de deur van iedereen – ook van het management – steeds openstaat (om eerlijk te zijn: er zijn niet veel deuren en muren bij Astena).

Je zal ervaren dat de communicatielijnen met de klant bij Astena zeer kort zijn. Je volgt samen met jouw team de technologische ontwikkelingen in de ICT-wereld op de voet en tracht deze steeds te vertalen in een werkbare oplossing voor de klant.

Om dit alles te kunnen waarmaken dragen wij jouw persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Geleidelijk aan krijg je de kans om je te specialiseren in een specifieke technologie of in de processen van een verticale sector.

Waarom werken bij Astena?

• Kies voor de zekerheid van een softwarebedrijf met een gezonde groei
• Volg de laatste technologische ontwikkelingen van Microsoft op de voet
• Leer van collega's met passie voor hun vak
• Vind de juiste balans in een collegiale, pragmatische werkomgeving
• Krijg de kans om door te groeien en te specialiseren