Willems Tecno kiest Astena Comfort als ERP voor alle installatie-activiteiten

bericht van 27 June 12

Willems Tecno maakt de goede keuze voor bedrijfsbeheer installatie-activiteiten

 
“Ondanks het besef dat vasthouden aan vastgeroeste systemen op lange termijn zeer nadelig kan zijn, is het aanvankelijk toch niet eenvoudig om knopen door te hakken en de investering aan te gaan. Maar reeds na de eerste ontmoeting met Astena besefte ik dat dit de enige goede keuze was.”   
 
Logo Willems-Tecno 

Willems Tecno is een specialist voor alle installaties en onderhoud op het niveau van sanitair en verwarming, ventilatie, airco en elektro-toestellen. Met een 10-tal mensen op kantoor en een 25-tal techniekers kozen ze voor een nieuwe stap in hun bedrijfsvoering. 


De nieuwe zaakvoerder, Steven Verdrengh, besliste dat alle administratie moet geïntegreerd worden in één systeem te beginnen met de boekhouding, de artikelen en de service. Deze oplossing wil hij de komende 10 jaar als basis gebruiken om het bedrijf verder uit te bouwen. 
 « Nieuwsoverzicht

Interesse?

Bent u ook geïnteresseerd in de software oplossingen van Astena of onze aanpak van uw project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

« Contacteer Astena »

Wegwijs in ERP

Formuleer zelf de requirements ter aanschaffing van een ERP systeem. De aanzet in een mogelijk onbekende wereld van business software.

« Aanvraag document »