Astena e-news juni 2012 - We're excited to excel for you!

bericht van 28 June 12

Astena e-news van juni 2012

We're excited to excel for you!
Astena HRM Comfort voor Microsoft Dynamics NAV
Nieuwe gebruikers van Astena Comfort live
Klantengetuigenissen bij Intrion Industrial Automation en Zehnder Group Belgium
Dagelijkse beslissingen op basis van betrouwbare gegevens met TimeXtender
Wat is ERP? - 6 video's die duidelijkheid scheppen
Astena event agenda

Beste lezer, 

"We're excited to excel for you!"


Sinds 2010 heeft Microsoft de eisen die het stelt aan zijn Partner Network flink verhoogd. Je moet als partner
Wim Vandsompele - Managing Partner Astena 
uitblinken in kennis, competente medewerkers in huis hebben en de nodige certificaten behalen. We zijn dan ook verheugd – ‘excited!’ – dat onze inspanningen niet onopgemerkt voorbij zijn gegaan. Astena werd opnieuw bekroond tot Microsoft Gold Partner en trad in 2011 toe tot de Microsoft President’s Club.

Maar we stoppen niet bij de eisen die Microsoft ons oplegt. Onderzoek wijst uit dat ERP-mature bedrijven hun selectie niet louter baseren op de capaciteiten van een oplossing, maar meer en meer op de competenties van de leverancier en hun plan van aanpak. Daarom spaart Astena tijd noch moeite om haar mensen verder op te leiden en haar dienstverlening te verbeteren.

Een mooi voorbeeld van hoe wij proactief onze diensten opwaarderen, is het Astena UserCare programma, waarbij wij een toegewezen team hebben aangesteld voor de nazorg op onze projecten. De eerste evaluaties zijn veelbelovend: klanten en ook de eigen medewerkers zijn ‘excited’ over de nieuwe aanpak.
 
‘Excited’ weerklonk ook meermaals in de zalen van de Microsoft Directions in Rome dit voorjaar. De Microsoft Dynamics NAV roadmap tot 2017 werd er voorgesteld, gevolgd door live demo’s van NAV 7, een modern en intuïtief product dat onze technici ontwikkelaars letterlijk op het puntje van hun stoel deed zitten. 
De weg naar de toekomst is uitgestippeld en wij zijn ‘excited’ om die met u te bewandelen!
 
Wij wensen elk van u alvast een deugddoende zomervakantie! 

Wim Vandesompele
Managing Director Astena 
 
 

Astena HRM Comfort voor Microsoft Dynamics NAV

 
Project- en Servicebedrijven kennen als geen ander de waarde van menselijk kapitaal. U wilt er dan ook zeker van zijn dat uw medewerkers zich goed voelen in uw bedrijf, dat ze correct verloond worden en gemotiveerd blijven door taken die aansluiten bij hun competenties. Tegelijk wilt u op elk ogenblik zicht hebben op hun beschikbaarheid en prestaties zodat u hen persoonlijk kan evalueren en hun waarde kan meten voor uw bedrijf.

Astena Comfort HRM is de meest complete HR-module voor project- en Servicebedrijven, bovenop Microsoft Dynamics NAV. Het biedt u een up-to-date zicht op de gehele personeelsadministratie en koppelt interne informatie met de externe uitvoering van loonsverwerking en vergoedingen.

>> Verneem meer over Astena Comfort HRM bij Matthias Lambrecht via 09/272 73 60 of ml@astena.be 


 

Nieuwe gebruikers van Astena Comfort oplossingen

 
Projecten die onlangs live gegaan zijn, illustreren opnieuw de koers die Astena aanhoudt als specialist in bedrijfssoftware voor Projecten en Services. Gevestigde waarden en jonge ondernemers werken samen met de Astena consultants om hun dagelijkse werking te automatiseren met Microsoft Dynamics NAV en Astena Comfort oplossingen. Een doordachte methodologie, Comfort4Sure, maakt de weg vrij voor een maximale inzet van de nieuwe software.

Astena biedt oplossingen die zowel bij de klant op de eigen server staan alsook de mogelijkheid van een Cloud model is beschikbaar! 

Deze bedrijven gebruiken één of meerdere oplossingen uit het Astena aanbod voor Projecten en Services. Maak kennis met het aanbod van standaard software voor uw sector of vraag ons naar meer info via het contactformulier


Glory EuropeBT     
 

 

Terugblikken op interessante getuigenissen bij Intrion Industrial Automation en Zehnder Group Belgium

 
Wie vandaag nadenkt over nieuwe bedrijfssoftware kreeg in de maanden mei en juni opnieuw de kans om zijn licht op te steken bij klanten van Astena. In de kantoren van Intrion Industrial Automation en Zehnder group Belgium spraken directie en medewerkers over hun keuze van nieuwe software en de ervaringen tijdens het invoeren van Astena Comfort voor Microsoft Dynamics NAV in hun bedrijf. 
 
Intrion


 

Ontdek meer details over deze klantengetuigenis met oplossingen voor projecten, installaties en dienst na verkoop in één bedrijssoftware op basis van Astena Comfort voor Microsoft Dynamics NAV.

>> download de volledige getuigenis 
>> bekijk de video
>> meer over software voor uw projecten en dienst na verkoop? contacteer Astena op  info@astena.be of 09/272 73 60
   Zehnder Group Belgium
Ontdek meer details over deze klantengetuigenis met oplossingen voor distributie van technische producten en een geautomatiseerde dienst na verkoop in één bedrijfssoftware op basis van Astena Comfort voor Microsoft Dynamics NAV.

>> download de volledige getuigenis
>> meer over software voor distributie + technische dienst? Contacteer Astena op info@astena.be of 09/272 73 60

 


 

Dagelijkse beslissingen op basis van betrouwbare gegevens

 
TimeXtender voor Microsoft Dynamics NAV
De relevantie van een goeie Business Intelligence (BI) oplossing is ondertussen duidelijk geworden voor de meeste bedrijven. Informatie op basis van betrouwbare gegevens als basis voor de dagelijkse beslissingen is van grote waarde voor iedere organisatie om te kunnen concurreren in een steeds veranderende markt. Om ervoor te zorgen van dat de organisatie de best mogelijke BI-oplossing heeft, is het noodzakelijk dat mensen uit de business actief deelnemen aan het ontwerpen van de data warehouse en de cubes. 

Mensen uit de business bouwen zelf de rapportering


Maar al te vaak gebeurt het bouwen van cubes, data warehouses en de bijhorende rapporten door technische deskundigen in plaats van door deskundigen uit het bedrijfsleven zelf. Echter met timeXtender ® zijn klanten in staat zelf de nodige BI-structuur te bouwen en de datawarehouse zelf te onderhouden. Dit resulteert in bevredigende analyses en rapportages…

timeXtender is een gebruiksvriendelijke "point and click" tool die de basis voor een BI-oplossing, inclusief data-extractie aanbiedt, gegevensvalidatie, data-transformatie, en de bouw van data warehouses en OLAP-kubussen zonder de noodzaak van harde codeer en programmeerwerk in SQL-code. Bovendien werkt timeXtender naadloos samen met Microsoft ® SQL Server ®, MS Analysis Server en Microsoft Excel of andere front-end toepassingen. 
BI met TimeXtender

>> Verneem meer over TimeXtender bij Matthias Lambrecht via 09/272 73 60 of ml@astena.be

>> Bekijk de TimeXtender introductievideo
 

 

Wat is ERP? - 6 video's die duidelijkheid scheppen

 
6 facetten van ERPZes korte video's die je in gewone mensentaal vertellen wat ERP of bedrijfssoftware zoal inhoudt voor een bedrijf. Een eerste stap voor wie uitkijkt naar automatisering van zijn bedrijfsprocessen en wil leren van wat anderen aan den lijve ondervonden. 

>> Één versie van de waarheid  |  >> Opbrengsten van ERP  |  >> Hoe staat mijn bedrijf er voor?  |  >> Meer omzet en hogere marges  |  >> Sparring partner i.p.v. software leverancier  |  >> Oriënteer breed, implementeer smal
 
 
 

Astena Event agenda

 
21 augustus 2012 - GentbruggeOverstapdagen Assistance PSO voor professional services
Bedrijven die projectmatig werken en voornamelijk diensten verlenen hebben nood aan goede CRM die naadloos overgaat naar projectbeheer. 
Meer info bij John Van de Velde via 09/272 73 60 of jvv@astena.be   
 
11 september 2012 - Kontich & Gentbrugge - Business InteIligence met TimeXtender, dagelijkse beslissingen op basis van betrouwbare gegevens
Rapportering waarvoor je geen IT'er hoeft te zijn om waardevolle rapporten te creëren!
Meer info bij Matthias Lambrecht via 09/272 73 60 of ml@astena.be 
 
27 september 2012 - Westerlo - Visit 'n Learn bij Welec
Live klantengetuigenis door Jef Eyckmans, Bestuurder bij Welec over hun herwonnen vertrouwen in ERP en de keuze voor Astena Comfort voor Microsoft Dynamics NAV.
Reserveer alvast uw plaats voor deze getuigenis + bedrijfsbezoek
 

 

« Nieuwsoverzicht

Interesse?

Bent u ook geïnteresseerd in de software oplossingen van Astena of onze aanpak van uw project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

« Contacteer Astena »

Wegwijs in ERP

Formuleer zelf de requirements ter aanschaffing van een ERP systeem. De aanzet in een mogelijk onbekende wereld van business software.

« Aanvraag document »