ABN Klimatisatie - Winnaar wereldfinale Jonge Creatieve Ondernemer 2010 bouwt verder met Astena

bericht van 22 November 10

Jo Nelissen, zaakvoerder van het bedrijf ABN Klimatisatie uit Munsterbilzen, won in Osaka de internationale trofee voor Jonge Creatieve Ondernemer 2010, een award vanwege de Junior Chamber International (JCI) voor ondernemers jonger dan veertig.

ABN is als engineering bedrijf actief in projecten inzake cleanrooms, proceskoeling, industriële koeling, .. en realiseert daarnaast HVAC-totaaloplossingen (heating, ventilation en air conditioning) voor Office en Retail.

Astena staat bij ABN in voor de levering, installatie en het uitrollen van de ERP oplossing Microsoft Dynamics NAV, verrijkt met Astena Project Comfort en Astena Service Comfort.

Hiermee worden de dagelijkse processen in de boekhoudingafdeling, aankoopdivisie, het verkoopteam, het projectteam, alsook de dienst voor de, herstellingen en de dienst na verkoop gestroomlijnd. Ook mobiel werken via PDA en portaalsites leveren de essentiële informatie zowel voor projecten als onderhoudstaken. Kers op de taart is de Business Intelligence rapporteringsmodule.

« Nieuwsoverzicht

Interesse?

Bent u ook geïnteresseerd in de software oplossingen van Astena of onze aanpak van uw project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

« Contacteer Astena »

Wegwijs in ERP

Formuleer zelf de requirements ter aanschaffing van een ERP systeem. De aanzet in een mogelijk onbekende wereld van business software.

« Aanvraag document »