Astena e-news februari 2012 - Informeren en innoveren, Astena doet het voor u!

bericht van 30 January 12

   
Beste lezer, 

   

BTW update 2012

Binnen enkele dagen gaat de BTW update van 2012 in voege… Astena heeft deze wijziging al doorgevoerd in  Microsoft Dynamics NAV. Bent u hier ook al klaar voor? Wij zien het als onze taak om onze klanten tijdig te informeren van naderende evoluties en zélf daarin het voortouw te nemen. Dit is slechts één van de facetten die wij hebben opgenomen in de Astena UserCare serviceformules. 

Astena UserCare serviceformules

Mee evolueren met de nieuwe versies die Astena en Microsoft u bieden. Duidelijke antwoorden krijgen op vragen van uw medewerkers bij het dagelijks gebruik. Snelle interventies bij eventuele problemen. Proactief geïnformeerd worden over een nog efficiënter gebruik van de mogelijkheden van uw software. Met één van de drie Astena UserCare formules staan wij garant voor uw zekerheid. Iedere dag opnieuw.

Dag in, dag uit werken wij aan nieuwe tendensen. Iedereen heeft het vandaag over ‘Cloud’, wat kan dit voor u betekenen? Lees er meer over in de klantengetuigenis van PerPetum Energy verder in deze nieuwsbrief, of neem deel aan het Microsoft Cloud event te Antwerpen op 29 februari.

Astena geeft u de keuze met Microsoft Dynamics NAV: ofwel ‘on premises’ (server en installatie ter plaatse in uw kantoren), ofwel ‘in the cloud’ (uw volledige hardware- en softwareoplossing extern ondergebracht). Wij helpen u de beste keuze te maken.

Volledige informatie over Astena UserCare formules verneemt u bij Matthias Lambrecht op ml@astena.be of 09/272 73 60
   
 

   

Microsoft Dynamics NAV ‘in the cloud’ bij PerPetum Energy

Het is misschien geen evidente keuze om als startende onderneming meteen te investeren in Microsoft Dynamics NAV, maar wel de enige juiste volgens PerPetum Energy, specialist in hernieuwbare energie. Met deze vroege zet is het bedrijf klaar om elke uitdaging te tackelen en dankzij cloud computing is de IT-situatie wendbaarder dan ooit..
 
Naar de getuigenis van PerPetum Energy ...

   


   

‘Elevate your business with Microsoft Dynamics NAV’

Woensdag 29 februari organiseert Microsoft een seminarie met praktijkvoorbeelden van geslaagde NAV-implementaties bij KMO’s. Ontdek samen met andere bedrijfsleiders hoe een cloud-benadering van Microsoft Dynamics NAV uw onderneming een extra boost kan geven. Astena's klant PerPetum Energy brengt een live getuigenis over de aanpak van de keuze van het pakket, het opstarten en de manier waarop PerPetum Energy vandaag zijn projecten onder controle heeft van A tot Z.
 
Info, agenda en inschrijving ...

   

   
 


   

De winstgevendheid van ERP – Astena workshop op ClimaTechno

Als IT-specialist voor HAVC-installatiebedrijven kon Astena natuurlijk niet ontbreken op ClimaTechno, de vakbeurs met de focus op Refrigeration - Ventilation - Heatpumps & Thermic Solar. Onze bijdrage bestond dit jaar uit een boeiende workshop rond de winstgevendheid van ERP voor de KMO. 

Guus Krabbenborg (Terdege Advies) legde op een heldere manier uit waarom een installatiebedrijf absoluut moet durven investeren in ERP, welke valkuilen te vermijden zijn en vooral hoeveel winst u kan halen uit de optimale controle over dossiers, voorraad, technici, leveranciers, onderhoudscontracten, en planning. Onderstaand krijgt u een impressie van dit seminarie.

Voor vragen over ERP voor uw bedrijf contacteert u eenvoudigweg Astena op 09/272 73 60 of vult u het contactformulier in waarop heel wat mogelijkheden voor project- en installatiebedrijven te vinden zijn.

Vraag de gratis download "Wegwijs ERP" aan >>
   

Wat zijn mogelijke opbrensten van ERP voor u?     
 Guus Krabbenborg somt enkele mogelijke
 opbrengsten op bij het gebuik van ERP in  KMO en enterprise organisatie.
    


   

Microsoft Dynamics NAV, klaar voor SEPA standaard met Isabel 6 en Isabel Go

In de loop van 2012 zullen alle Isabel-gebruikers migreren naar Isabel 6. Deze versie zit vol nieuwigheden, waaronder de belangrijke SEPA standaard voor al uw overschrijvingen. Microsoft Dynamics NAV maakt u graag het leven gemakkelijker met de integratie van de Isabel Go knop in uw vertrouwde boekhoudpakket. Gedaan met eindeloos overtypen van gegevens, dankzij Isabel Go wisselt u rechtstreeks betalingen en rekeninginfo uit met uw banken. U vermijdt fouten en maakt tijd vrij voor taken met grotere toegevoegde waarde...
 
Klik hier voor een online demo van Isabel Go in Microsoft Dynamics NAV... 
Of contacteer Astena 09/272 73 60 indien u hierover meer informatie wenst.
   


   

Voorbije activiteiten met Astena

 • ABC Digibouw, informaticabeurs bij Confederatie Bouw te Zwijnaarde - 1/12/2011

Tijdens deze informaticabeurs voor de bouwsector wekte Astena de interesse van het publiek met de doorgedreven connectie tussen InnoCalc (een breed gebruikt calculatiepakket voor bouw en technieken) en Astena Project Comfort, de oplossing van Astena op basis van Microsoft Dynamics NAV...


 • Astena SuivoComfort webseminarie – 13 en 14/12/2011 

Als organisatie met mobiele medewerkers speelt een groot deel van uw activiteiten zich af buiten de muren van uw onderneming. Dit werpt een nieuw licht op de controle over uw dagelijkse bedrijfsprocessen: de opvolging van uw mobiele medewerkers, waar ze zich ook bevinden, is immers bepalend voor de kostenbeheersing en de winstgevendheid van uw onderneming. Track & Trace biedt een oplossing voor deze uitdagingen... 

Klik hier voor de mogelijkheden van SuivoComfort en een opname van de webseminar >>>

 • Astena vernieuwt website en vervoegt sociale media

Onderzoek wijst uit dat online media als communicatiemiddel voor bedrijven steeds vaker hun plaats opeisen. Een kwart van de respondenten geeft bijvoorbeeld aan weleens een vraag, klacht, review of opmerking over een bedrijf of product op internet, via fora of sociale media te plaatsen. Met de lancering van een gloednieuwe website is Astena klaar voor de toekomst: een helder overzicht van wat ERP kan betekenen voor uw sector of voor uw specifieke rol in de organisatie. En met het actief gebruik van Twitter, een eigen Astena blog en LinkedIn, integreren we alvast sociale media in onze eigen communicatie... Bezoek www.astena.be ...
   

   


     

  « Nieuwsoverzicht

  Interesse?

  Bent u ook geïnteresseerd in de software oplossingen van Astena of onze aanpak van uw project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

  « Contacteer Astena »

  Wegwijs in ERP

  Formuleer zelf de requirements ter aanschaffing van een ERP systeem. De aanzet in een mogelijk onbekende wereld van business software.

  « Aanvraag document »