Astena e-news voor projectbedrijven, installatie en dienst na verkoop - juli 2011

bericht van 27 June 11

In deze Astena e-news

Meesurfen op een nieuwe dynamiek
Intercare kiest voor transparantie met Astena Comfort
De wind in de zeilen
Astena Usercare - opdat u het maximum uit uw systeem zou halen, iedere dag opnieuw
PHI DATA klaar voor de toekomst - succesvolle events op 5 mei en 21 juni


Meesurfen op een nieuwe dynamiek

De naderende zomerluwte biedt de kans om terug te blikken op de voorbije zes maanden. En er is heel wat gebeurd bij Astena. De recente opening van een nieuwe vestiging in Herstal en de lancering van gloednieuwe serviceformules – Astena UserCare - laten ons toe om nog dichter bij onze klanten te staan en te zorgen dat zij ook na de implementatie het maximum uit uw systeem kunnen halen. Maar ook technologisch bleven we niet stilstaan. Als één van de eerste Microsoft Dynamics NAV partners brengen wij immers onze Astena Comfort oplossingen met de Role-Tailored Client van Microsoft Dynamics NAV 2009 op de markt.

 Astena is de voorbije jaren steeds haar eigen weg blijven volgen, wars van hypes en kretologie. Bescheiden maar ambitieus, pragmatisch maar innovatief. Vandaag geven ook heel wat Astena klanten blijk van dezelfde dynamiek en ambitie. Toeval? Verschillende Astena klanten werden zelfs genomineerd als Trends Gazelle 2011.

Wij hopen alvast dat u blijft meesurfen op dezelfde dynamiek van Astena en wensen
u een welverdiende zomervakantie toe!

Wim Vandesompele
Managing Director Astena


Intercare kiest voor transparantie met Astena Service Comfort

Toen een nieuw management het roer overnam bij het IT-bedrijf Intercare uit Gent, waaide meteen een nieuwe wind door het bedrijf, dat zich voortaan wilde onderscheiden door professionalisme en maximale transparantie naar de klant. Om deze strategie te helpen realiseren, koos Intercare een nieuw geïntegreerd bedrijfssysteem dat door Astena werd geïmplementeerd.

>>> download de volledige getuigenis van Intercare


De wind in de zeilen

Stilstaan bestaat niet in de bedrijfswereld: of je gaat vooruit of je boert achteruit. Heel wat KMO’s kozen voor de eerste optie en gaven onlangs hun vertrouwen aan Astena om hun KMO klaar te maken voor de toekomst met een nieuw bedrijfssysteem. Alvast een bewijs dat de sectorgerichte van Astena aanpak aanslaat! 

Wij mochten in de voorbije maanden volgende nieuwe klanten verwelkomen:

• ARCO, Lokeren – HVAC
• CityMesh, Brugge – Specifieke communicatie technologie
• BTV Control, Antwerpen – Externe Dienst voor Technische Controle
• EPSI, Temse – Projectmatig machinebouwer
• Gabecon, Geluveld - Bouwbedrijf
• TEN Group, Kortrijk – Engineering projecten & outsourcing van ingenieurs
• Van Hautte Cooling, Overijse - HVAC
• Zehnder Belgium, Mechelen – HVAC

meer informatie rond deze en andere projecten bij Astena, contacteer marketing: John Van de Velde


Astena Usercare - opdat u het maximum uit uw systeem zou halen, iedere dag opnieuw

Na de implementatie begint het echte werk pas. U hebt een nieuw bedrijfssysteem in gebruik genomen dat uw organisatie naar een hoger niveau kan brengen. Daarom wilt u echter zeker zijn dat u dag in, dag uit maximaal kan profiteren van alle mogelijkheden van het systeem.

Mee evolueren met nieuwe versies die Astena en Microsoft u bieden. Duidelijke antwoorden krijgen op vragen van uw medewerkers. Snelle interventies bij eventuele problemen.

Meer informatie over astena usercare op 09/272 73 60 en vraag naar Matthias Lambrecht

PHI DATA klaar voor de toekomst - succesvolle events op 5 mei en 21 juni

PHI DATA evolueerde doorheen de jaren van distributeur tot integrator van geavanceerde oplossingen voor automatische identificatie, datacollectie en locatiebepaling. Het bedrijf staat vandaag in voor het ontwerp, de programmering, de integratie en het onderhoud van projecten op maat van de klant. Daaruit volgen echter complexe processen, met niet enkel financieel, commercieel en voorraadbeheer, maar ook uitgebreid project- en servicebeheer met Astena Project comfort en Astena Service Comfort voor Microsoft Dynamics NAV.

Tijdens twee succesvolle evenementen op 5 mei en 21 jubni 2011, konden de aanwezigen uit de eerste hand vernemen hoe PHI DATA de implementatie van Microsoft Dynamics NAV heeft ervaren.

Bekijk de video met de getuigenis van PHI DATA

« Nieuwsoverzicht

Interesse?

Bent u ook geïnteresseerd in de software oplossingen van Astena of onze aanpak van uw project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

« Contacteer Astena »

Wegwijs in ERP

Formuleer zelf de requirements ter aanschaffing van een ERP systeem. De aanzet in een mogelijk onbekende wereld van business software.

« Aanvraag document »