Zehnder Group Belgium rekent op Microsoft Dynamics NAV en Astena

bericht van 2 April 12

De Zwitserse Zehnder Group is met een omzet van meer dan 450 miljoen euro één van de toonaangevende internationale aanbieders van designradiatoren, ventilatiesystemen, luchtzuiveringsinstallaties en koel- en verwarmingssystemen 

 

De Belgische afdeling Zehnder Group Belgium ontstond uit de krachtenbundeling van Acova, J.E. StorkAir en Zehnder en telt 35 medewerkers. De eerste contacten met informaticapartner Astena gaan terug tot 2003; al stapte het bedrijf in de daarop volgende jaren over op een andere ICT-partner, toch keerde Zehnder Group Belgium onlangs terug bij Astena. Zehnder Group Belgium maakt vandaag gebruik van een op Microsoft Dynamics NAV gebaseerde geïntegreerde bedrijfsoplossing voor het beheer van financiën, logistiek, servicebeheer en projectbeheer.

De oplossing draait vandaag op een centrale server in het Shared Service Center van Zehnder Group in Nederland: zo slaagt het bedrijf erin om de aanwezige ICT infrastructuur zo efficiënt mogelijk te benutten.

Olaf Schulte, Director Shared Service Center Zehnder Group: “Reeds bij de eerste commerciële contacten merkten wij dat Astena heel veel ervaring had met onze problematiek. Dat we na een samenwerking met een andere informaticapartner terug naar Astena keerden, is daar het beste bewijs van.”


« Nieuwsoverzicht

Interesse?

Bent u ook geïnteresseerd in de software oplossingen van Astena of onze aanpak van uw project? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

« Contacteer Astena »

Wegwijs in ERP

Formuleer zelf de requirements ter aanschaffing van een ERP systeem. De aanzet in een mogelijk onbekende wereld van business software.

« Aanvraag document »